(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie kaatst kan de bal verwachten. Na een instagram post van Snoop Dogg over het overmatige alcoholgebruik van ex Tottenham voetballer Gascoigne, laaide een relletje op. Na over-en-weer beledigingen, nodigde de voetballer onze cannabisheld uit voor een robbertje boksen: wiet vs. alcohol.

Snoop Dogg is een groot voorstander van wiet, en steekt dat niet onder stoelen of banken. Zodoende plaatste hij vorige week de onderstaande meme op Instagram, waarin hij het alcoholmisbruik van ex Tottenham voetballer Paul Gascoigne op de hak nam. In de post vergeleek hij zijn eigen uiterlijk na 27 jaar wiet roken, met dat van de ex voetballer na eenzelfde periode van overmatige alcohol drinken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg) op

Gascoigne gekrenkt

Snoop maakt een prima punt natuurlijk, want alcoholmisbruik zorgt voor een aanzienlijke versnelling van het verouderingsproces. Toch was Gascoigne wel enigszins beledigd door de vergelijking op Instagram. Hij probeerde de rekening te vereffenen met een andere post op het platform van een hond die op de rapper lijkt. Uiteraard kan dat nooit een echte belediging zijn voor iemand die zichzelf al jaren als ‘Dogg’ profileert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#beef!!! @paul_gascoigne8 @snoopdogg

Een bericht gedeeld door Supidly logical (@stupidlylogical) op

Alcohol vs. cannabis

Toch zat het de ex Tottenham sterspeler na deze zogenaamde klap terug op Instagram, nog niet helemaal lekker. In de Engelse televisieshow This Morning kon hij het niet nalaten om erop terug te komen. Hij heeft zich erg beledigd gevoeld en vroeg zich af waarom juist hij het mikpunt moest worden van Snoops plagerijen. De foto die Snoop gebruikte is, zo vertelde Gascoigne, zes jaar oud. Bovendien vertelt de voetballer voor zijn alcoholprobleem in behandeling te zijn geweest, én ook nog eens fan van Snoops muziek te zijn.

Om zijn gekrenkte eer te herstellen kwam Gascoigne vervolgens met een opmerkelijke uitdaging voor Snoop. Een bokswedstrijd, cannabis vs. alcohol. “Ik zal hem eens wat laten zien!”
Snoop heeft vooralsnog niet op de uitnodiging gereageerd.

[Openingsfoto: A.PAES, Shutterstock]
(advertenties)