(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Willie Nelson – 86 lentes jong – is niet alleen een bij leven al legendarische countryzanger, maar ook al een leven lang een uitgesproken voorstander van cannabis. Het heeft – naar eigen zeggen – zijn leven gered.

Tegen muziektijdschrift Rolling Stone zei hij dat zo: “Ik rookte 2 of 3 pakjes sigaretten per dag en dronk alles wat er te drinken viel. Vier of vijf keer kreeg ik longontsteking, een long klapte in en ik ging bijna dood. Toe zei ik: wacht even! Ik word niet high van Chesterfields. Dus ik gooide de sigaretten uit het pakje, draaide 20 jointjes en stopte die erin. Heb geen sigaret meer aangeraakt sindsdien.”

Enkele jaren geleden startte Willie ook zijn eigen cannabismerk: Willie’s Reserve. Dat loopt als een dolle en dus kwam de zingende ganjapreneur onlangs in een sweater van zijn eigen merk opdraven bij talkshowhost Jimmy Fallon. Om voor het oog van miljoenen Amerikanen in The Tonight Show te praten over van alles en nog wat, maar zeker ook over wiet.

Het meest bijzondere is wel de functie die de bejaarde entertainer en ondernemer voor zichzelf heeft bedacht binnen Willie’s Reserve (waarin ook vrouw en zoon actief in zijn): CTO. Waar die letters CTO voor staan vraag je?

Nou, voor CHIEF TESTING OFFICER natuurlijk!

(advertenties)