(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Edibles, ofwel eet- en drinkbare cannabisproducten zijn enorm heet in de VS. Ook hier maken de kunstig geprepareerde wiethapjes een opmars, maar zo fraai, lekker en duur als ze die in Amerika opdienen… nee, daar zijn we nog eventjes niet in Nederwietland.

Om te illustreren hoe luxe cannabis eten kan zijn, laat rapper 2 Chainz zich eens uitgebreid verwennen, zijn favoriete hobby sowieso. Maar de hiphopper verdient er zelfs geld aan, want hij laat zich filmen voor de onvolprezen serie ‘Most Expesivest’ van mannenblad GQ en tv-zender Viceland.

Vandaag gaat meneertje langs bij chef-kok Michael Magallanes, de oprichter van Opulent Chef en volgens vriend en vijand behorend tot de Top 10 van wietkoks weredlwijd. Normaal gesproken betalen deelnemers aan dit THC-festijn liefst duizend dollar per persoon, maar zoals gezegd 2 Chainz betaalt nergens voor.

Hij eet zijn verwende buikje vol met het lekkerste en mooiste dat de cannabiskeuken anno 2019 te bieden heeft: SMULLEN! En het begrip ‘super high’ krijgt en passant een nieuwe betekenis hier…

(advertentie)