(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)
Royal Haze Automatic CNNBS

Zin om nog déze zomer een voorraadje heerlijke Haze uit eigen tuin te oogsten? Het kan met Royal Haze Automatic. Door van de overheerlijke maar zeer lang bloeiende variëteit een autoflower te maken, maakte Royal Queen Seeds dat mogelijk. Gewoon thuis in je achtertuin of op het balkon.

In onze eigen cannabis-hoofdstad pronken Haze variëteiten al jaren bovenaan de populariteitslijstjes van  coffeeshopgangers. De zoet en fruitig smakende strains staan wereldwijd bekend als een typische Amsterdamse lekkernij, en niet geheel zonder reden. Haze heeft een heerlijke smaak die je in geen enkele andere wietsoort zult vinden. Het effect van een goede hazesoort maakt high, maar niet loom en zwaar.

royal-haze-automatic

Automatisch buiten te kweken

Reguliere haze wietsoorten zijn in Nederland echter alleen binnen te kweken, aangezien ze hun tijd nemen om volledig af te rijpen. Royal Haze Automatic biedt een oplossing voor dit probleem. Deze Amnesia Haze kruising bloeit namelijk automatisch en begint daar al na een week of drie, vier mee. Hierdoor is ze, wanneer je haar nu zou laten ontkiemen, nog aan het einde van augustus klaar voor de oogst.

Amnesia Haze

Royal Haze Automatic is een kruising op basis van de klassieker onder de hazesoorten, Amnesia Haze. Deze soort werd gekruist met Skunk en een sterke autoflower om tot het zelfbloeiende resultaat te komen. De soort wordt ongeveer 60 tot 100 centimeter hoog en heeft een vaste levenscyclus van 10 tot 12 weken. Na drie, vier weken zullen de gefeminiseerde (en dus alleen vrouwelijke) planten beginnen met de 6 tot 8 weken durende bloeifase.

De smaak van is die van een echte onvervalste haze, dus reken op dat unieke zoete aroma waar kwekers normaal gesproken een lange bloeifase voor lief voor nemen. De ideale plant voor de buitenkweker die zijn kweekkunsten niet al te serieus neemt, maar toch graag topkwaliteit wiet willen oogsten.

  • Soort: sativa dominante haze-autoflower (sativa: 50% indica: 20% ruderalis: 30%)
  • Genotype: Amnesia Haze, Skunk, Ruderalis
  • THC: +/- 15%
  • Hoogte: binnen 65 – 85 cm, buiten 120 – 150 cm
  • Cyclus: 10 tot 12 weken
  • Effect: verheffend, ontspannen, psychedelisch
  • Smaak: zoet, tropisch
  • Zadenbedrijf: Royal Queen  Seeds
(advertenties)