(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

SmokingBarney is goed te spreken over de Serious Happiness zaden. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je de prachtige toppen ziet die aan de planten zitten. Hier is alweer bijna het laatste verslag van deze prachtige planten! 

Hallo lieve lezers, ik ben weer zover en zit klaar voor het op een na laatste verslag of de Serious Happiness van Serious Seeds. Zoals altijd heb ik ook deze week weer een lekker jointje gedraaid en een fijn muziekje opgezet.

De planten hebben er nu bijna negen weken bloei opzitten. Ik heb ze net ondersteboven gehangen maar vlak voor het oogsten heb ik nog wat foto’s genomen zodat jullie kunnen zien hoe prachtig ze erbij stonden. Er zitten grote toppen aan en ook de buds onderaan de planten vallen niet tegen. Ik knip niet eerst de toppen maar knip de hele plant onderaan de stam af en hang haar dan op de kop en laat haar bij 18 graden in het donker drogen.

 

Na een dag of tien ga ik kijken of het droog genoeg is. Wanneer een tak bij het buigen met een duidelijk hoorbare knak breekt dan is ze droog genoeg. En dan zal ik jullie ook laten weten hoeveel er droog van af is gekomen. Maar ik kan jullie wel vast vertellen dat toen ik de bamboestokken weghaalde de toppen zowat de grond raakten. Dat was een mooi gezicht, dan weet je, ze zijn echt goed zwaar!

Serious Happiness

Ik vind de Serious Happiness een gemakkelijke plant, ze kan goed tegen stress en is geschikt om te toppen, fimmen, dieven en  scroggen. Ik heb het niet allemaal geprobeerd maar wel gezien hoe snel ze herstelde van mijn ongelukje en het toppen en fimmen. Ik denk daarom dat ze aardig wat kan hebben.

10946041_637019326404399_1028434503_o

 

Qua voeding had ik geen problemen met haar gehad. Ze reageerde goed op de voeding en liet me weten wanneer het teveel of te weinig is. De wortels hebben zich goed ontwikkeld in hun potten en de gehele pot gevuld. Het was een stevige kluit die ik eruit trok. Zoals jullie op de foto’s zien hebben ze grote toppen, die waarschijnlijk door te scroggen en te dieven nog groter hadden kunnen worden. Ik ben erg tevreden over deze plant en kan haar iedereen aanraden.

Ik zal natuurlijk als laatste een gewicht en smaak verslag maken, maar ik verwacht er wel wat van, gezien de vette toppen. Ik wens jullie een fijne week toe en laat snel weer van me horen.

SmokingBarney

(advertenties)