(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Purple Queen is een unieke Kush hybride met het vermogen om prachtige paarse toppen te produceren. De wietsoort van Royal Queen Seeds is indica dominant en kent een korte bloeifase waardoor snelle oogsten mogelijk zijn. Kortom: een krachtige Kush met een mooi kleurtje voor je volgende kweekronde.

Purple Queen is met 22% THC zeker krachtig te noemen, en aangezien ze indica dominant is kun je daardoor rekenen op een wietsoort met een zeer krachtig lichamelijk effect. Uitstekend voor pijnbestrijding, als effectief en gezond slaapmiddel en een gulle bron voor wietolie. De smaak is zoet en citrusfris met een vleugje dennen dankzij haar Hindu Kush invloed.

In de kweekruimte zul je merken dat je met een echte indica te maken hebt; Purple Kush is een uitbundig groeiende indica die zich breed vertakt, en ronde bonkige toppen produceert. De paarse kleur die Purple Queen erfde van Purple Afghani, komt helaas niet altijd bij alle planten tot uiting. Maar goed, alle toppen hebben sowieso een mooi kleurtje en een ijzige laag trichomen. Door de temperatuur in de late bloeifase naar beneden te brengen, en goed te spoelen, kun je de paarse kleur wel stimuleren.

Een ander voordeel voor kwekers is de korte bloeitijd die Purple Queen doormaakt; in slechts zeven weken produceert ze haar oogst. De variëteit is trouwens ook geschikt om buiten te kweken, dan kun je rond oktober oogsten en is de kans op die prachtige paarse kleur nog veel groter. Verwen Purple Queen gerust met flink wat voeding want ze kan het hebben!

  • Soort: indica dominante hybride (75%)
  • Genotype: Hindu Kush, Purple Afghani
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken
  • Smaak: citrus, dennen, zoet
  • Effect: krachtig en fysiek, 22% THC
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)