(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zucht. Het begint op een gebed zonder einde te lijken, maar dan wel een waarvan je continu over je nek moet: het ‘oprollen’ van stashes van legale coffeeshops. Die stashes zijn er eigenlijk alleen maar omdat de wet maximaal 500 gram cannabis toestaat IN een shop. Makkelijk scoren dus voor de politie om BUITEN de shop dan ff de stash te rippen, vaak ook nog na een ‘anonieme tip’. 

 

Politie jaagt structureel op stash van coffeeshops

Even snel wat eigen CNNBS-berichten opgespeurd van de afgelopen anderhalf jaar, die gaan over coffeeshop stashes die door onze fantastisch politie kaltgestellt  worden:

Hoera! Ook politie Sliedrecht ript coffeeshop-stash  (8 januari 2019)

Knap hoor, politie Tilburg vindt coffeeshop stash  (22 november 2018)

Knap hoor… politie ript stash van Haagse coffeeshop  (3 september 2018)

Knap hoor – Politie rolt weer eens een coffeeshopstash op  (7 juli 2017)

Het is dus bepaald geen incident als de dienders uitrukken om een coffeeshop te ontdoen van zijn – noodgedwongen buiten de zaak liggende – voorraad wiet, hasj en voorgedraaide joints. Het is eerder schering en inslag!

Rat lapt Rotterdamse stash erbij

‘Drugs opgeslagen in woning’. Met deze gortdroge woorden maakt de politie het nieuws bekend dat de blauwhemden in Rotterdam erin geslaagd zijn om weer eens een stash te vinden. De plek des onheils: een  woning aan de Beukelsdijk, waar de dienders ook alleen maar post hadden gevat dankzij een tip.

De buit in Rotterdam, tenminste dat deel dat we mogen zien van de politie…

Die rat bleek helaas gelijk te hebben. Dinsdagochtend kwam er een 30-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel tevoorschijn uit genoemd pand en toen de smerissen hem ondersteboven hielden, vielen er “wat joints en hennep” uit. Snel naar binnen toe jongens!

23 kilo ‘drugs’, maar wat precies?!

Eenmaal binnen in de Rotterdamse woning vonden de agenten “nog veel meer drugs”. Ruim 23 kilo zelfs! We citeren verder: “Het ging daarbij over hasj, hennep en een enorme hoeveelheid voorgedraaide joints. Dat waren er ongeveer 12.000.”

Dus de vraag is nu: hebben ze die 12.000 voorgedraaide rakkers meegerekend bij die 23 kilo?! Zo ja, dan is dit echt de mop van de eeuw, want dan heeft de Politie Rotterdam pak ‘m beet 22 kilo TABAK in beslag genomen. Nou is tabak ook een (hard)drug, maar toch…

En mocht het echt om 23 kilo wiet, hasj en joints gaan dan kunnen we niets anders dan de Politie Rotterdam van harte feliciteren met het onschadelijk maken van alweer zo’n levensgevaarlijke stash van een legale coffeeshop!

(advertenties)