(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Opvallend hoe hard de politie bezig is met de bestrijding van wiet. Bijna dagelijks kunnen we ‘successen’ melden in de oorlog van blauw tegen groen. Neem het Politieteam Langstraat in de regio Hart van Brabant. Zij wist een garagebox vol met cannabisspullen te veroveren, maar of ze nou zo echt zo onnozel zijn dat ze niet weten dat ze een stash van een coffeeshop hebben opgerold..?

Water naar de zee

Terwijl de ene na de andere rechter vindt dat een coffeeshop recht heeft op een fatsoenlijke handelsvoorraad, ofwel een flinke stash buiten de shop, gaat de politie onverdroten voort met het oprollen van deze wietopslagplaatsen. Inderdaad, dat lijkt op water naar de zee dragen maar zoals we inmiddels wel weten stelt de politie zich nooit de vraag of ze wel zinnig bezig zijn tijdens de diensturen.

En dus mogen wij weer zo’n vals juichverhaal lezen op Facebook:

Driewerf hoera!

Knap hoor. Maar als je deze foto’s ziet zal toch zelfs een gepensioneerde (politie)mol nog zien dat het de voorraad van een coffeeshop is, met bijbehorende apparatuur… Of het zou een wel heel enthousiaste en professionele huisdealer moeten zijn, nietwaar? Hoe dan ook, driewerf hoera voor opnieuw een geweldig politieoptreden in bange tijden!

(advertenties)