(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Steeds als je denkt dat we in Nederland niet heel veel dieper kunnen zinken met die achterlijke heksenjacht op wietplanten, komt er een onverholen oproep aan wandelaars in de natuur om medeburgers erbij te lappen die zich ‘bezondigen’ aan guerrillakweken. Vast getekend; politie, Staatsbosbeheer en Stichting IJssellandschap.

Paniekzaaierij van de bovenste Hollandse plank

Dat de politie graag wil dat de ene burger de andere erbij lapt is geen nieuws. Nergens op aarde floreert de nationale kliklijn – Meld Misdaad Anoniem – zo weelderig als in Nederwietland! Nou zou je je daar nog een ietsiepietsie bij voor kunnen stellen als er in woonwijken daadwerkelijk sprake zou zijn van levensgevaarlijk en grootschalig brandgevaar of rondvliegende, zo niet ondermijnende Kalasjnikov kogels.

Maar om nou ook al op te roepen om anderen te verraden in de VRIJE NATUUR, waar geen stopcontact of AK-47 (het geweer, niet de strain) te vinden is?!

Heb jij al een guerrillakweker verraden?

Toch is dat precies wat het politiekorps van Deventer dinsdag op haar Facebook-pagina pleurde en wat uiteraard gretig werd overgenomen door lokale en regionale media. ‘Politie roept op: ‘Spot jij wiet in het buitengebied? Meld het meteen’, kopt bijvoorbeeld de website InDeBuurt – editie Deventer. Watskeburt?

Ach, laten we gewoon die hele post van de Politie Deventer hieronder plakken, anders worden we misschien nog van stemmingmakerij beticht, terwijl dát nu juist het stokpaardje van Sinterklaas de politie is. Komt ie:

#Repost – @pol_olstwijhe

HENNEP – Afgelopen tijd zijn er op meerdere plekken in kwetsbare natuurgebieden van oa…

Geplaatst door Politie Deventer op Dinsdag 3 november 2020

 

(advertentie)