(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met cannabis kun je veel meer lekkers maken dan spacecake. Peanut budder cups bijvoorbeeld. Een Amerikaanse lekkernij van chocola, pindakaas en cannabis. Green Candy Jack legt uit hoe je ze gemakkelijk zelf maakt. 

Recept voor 12 grote of 24 kleine peanut budder cups

Dit heerlijke gerecht is zo gemaakt, het kost je maar een kwartiertje voorbereiding en daarna doet de vriezer in een uurtje de rest. 
De benodigdheden: 

4 eetlepels Marihuanaboter

600 gram chocolade

50 gram poedersuiker

240 ml pindakaas

12 grote of 24 kleine papieren cupcakevormpjes

 

Smelt de helft van de chocolade au bain marie, roer er de helft van de marihuanaboter doorheen en verdeel het in de cupcakevormpjes zodat de bodem van iedere cupcake gevuld is met het chocolademengsel. Bewaar de cakejes even in de vriezer.

Neem nu een kom en mix de pindakaas met de poedersuiker en rol hier met je handen 12 of 24 balletjes van zodat er een is voor elk cakeje. Als de chocola hard is geworden in de vriezer duw je in elk cakeje een bolletje van het pindakaasmengsel. Probeer het vrij te houden van de zijkant. Nu kun je de rest van de chocolade en de marihuanaboter weer smelten zoals je eerder gedaan hebt. Als het gesmolten is verdeel je het over de cakejes.

Doe de cakejes nog een uurtje in de vriezer en bewaar ze vervolgens in de koelkast. Ze zijn nu klaar om te serveren! De aanbevolen dosis is twee tot 4 cakejes per persoon.

(advertenties)