- Lieve Muna’s bloei-advies voor buitenkwekers met ‘autopech’
- Honger, dorst, koud… dit probeert je wietplant (in nood) jou te zeggen!
- Waarom we ‘diepe gedachten’ krijgen door de high van wiet
- Buitenwiet test ’25 update 21: mag het licht weer aan?
- Handleiding: een eigen nieuwe wietsoort stabiliseren
- Acht tips om wiet te kweken met meer smaak (terpenen)
Peanut budder cups, lekker!

Met cannabis kun je veel meer lekkers maken dan spacecake. Peanut budder cups bijvoorbeeld. Een Amerikaanse lekkernij van chocola, pindakaas en cannabis. Green Candy Jack legt uit hoe je ze gemakkelijk zelf maakt.
Recept voor 12 grote of 24 kleine peanut budder cups
Dit heerlijke gerecht is zo gemaakt, het kost je maar een kwartiertje voorbereiding en daarna doet de vriezer in een uurtje de rest.
De benodigdheden:
4 eetlepels Marihuanaboter
600 gram chocolade
50 gram poedersuiker
240 ml pindakaas
12 grote of 24 kleine papieren cupcakevormpjes
Smelt de helft van de chocolade au bain marie, roer er de helft van de marihuanaboter doorheen en verdeel het in de cupcakevormpjes zodat de bodem van iedere cupcake gevuld is met het chocolademengsel. Bewaar de cakejes even in de vriezer.
Neem nu een kom en mix de pindakaas met de poedersuiker en rol hier met je handen 12 of 24 balletjes van zodat er een is voor elk cakeje. Als de chocola hard is geworden in de vriezer duw je in elk cakeje een bolletje van het pindakaasmengsel. Probeer het vrij te houden van de zijkant. Nu kun je de rest van de chocolade en de marihuanaboter weer smelten zoals je eerder gedaan hebt. Als het gesmolten is verdeel je het over de cakejes.
Doe de cakejes nog een uurtje in de vriezer en bewaar ze vervolgens in de koelkast. Ze zijn nu klaar om te serveren! De aanbevolen dosis is twee tot 4 cakejes per persoon.
(advertentie)