(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker, twee nieuwsberichten voor de prijs van 1, het lijkt hier de Aldi wel. Het gaat om anti-wiet acties van respectievelijk de politie in de Zaanstreek en iets wat zichzelf de Groene Brigade noemt en in Limburg de bossen afstruint op zoek naar allerlei dingen die niet mogen…

 

De Groene Brigade in actie

Uitgelachen? Dan scheuren we met loeiende sirenes direct door naar Limburg, het mag tenslotte wel wat kosten allemaal die strijd tegen de ondermijnende wiet. Dit keer kondigt de Provincie Limburg zelf op zaterdag via Facebook aan dat een of andere Groene Brigade succesvol tekeer is gegaan in de natuur. Nou hebben wij nog nooit van de Groene Brigade gehoord, wel van de Rode maar dat waren Italiaanse terroristen in een ver verleden. Anyhow, lees wie er allemaal deel uitmaakt van deze brigade (heel veel ambtenaren!) en wat zij op kosten van de belastingbetalers zoals doen voor de kost:

De Groene Brigade van de Provincie Limburg in actie! Een gezamenlijke handhavingsactie in beschermd Natura 2000 gebied,…
Geplaatst door Provincie Limburg op Zaterdag 5 september 2020

NET IETSJES TEVEEL

Inderdaad, met dikke vette kapitalen! Want dat vindt de dienstdoende politieagent van het korps Zaanstreek blijkbaar lekker. We zien op hun Facebookpagina heel veel (soft)drugsgerelateerde posts, die dan het wijde web op worden geknald met kapitale koppen als:

Het is me toch wat daar in de Zaanstreek, je zou bijna gaan denken dat iedereen daar aan de drugs hangt. Nou kan ons dat hoegenaamd niets schelen, maar de politie windt zich er toch maar dagelijks over op. Met als humoristisch hoogtepunt dit bericht van zondag over iemand die zijn wiet wordt afgepakt. Afijn, de tranen schieten je weer eens in de ogen van het lachen/huilen (*doorhalen wat voor jou niet van toepassing is en nog een fijne dag verder):

NET IETSJES TEVEEL

Gisteren troffen wij tijdens een algemene controle 51 gram wiet aan in een buddyseat van een…

Geplaatst door Politie Zaanstreek op Zondag 6 september 2020

(advertenties)