(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als nageslacht van Mr Nice G13, Hash Plant en Nicole Kush is N13 Kush op voorhand al bijna een klassieker te noemen. Een volvette 90% indica die compacte struiken en een indrukwekkende opbrengst aflevert. Met een intens aards aroma en tonen van dennen en bessen zorgt deze dame voor een heerlijke ontspannen en fysieke stone. Toppertje!

Je bent gezegend als je van intense ontspanning en penetrante indica’s houdt, want dan kun je snel en relatief eenvoudig genieten van de volvette en grote opbrengsten van Sensi’s nieuwe N13 Kush. Deze wietsoort is een feest voor kleine binnenkwekers, en levert veel intens geurende en compacte wiet op. Deze planten ontwikkelen dikke takken met korte internodes, die de zware en plakkerige toppen goed kunnen dragen.

Mr Nice x Hash Plant & Nicole Kush

N13 is één van de wietsoorten uit Sensi’s Research project, en een heerlijke combinatie tussen Amerikaanse en Nederlandse Sensi Seeds genetica. Haar ouders zijn de wereldberoemde cupwinnaars Mr Nice x Hash Plant en de Amerikaanse Nicole Kush. De bloeifase van N13 duurt slechts 50 tot 65 dagen en de planten groeien uit tot bossige struiken met vele compacte toppen. De soort is hierdoor gemakkelijk in een kleine ruimte te kweken, en dus ideaal voor de kleine thuisteler.

Genetisch is N13 Kush voor 90% indica, dus daar moet je wel van houden; zeker gezien de indrukwekkende opbrengsten die deze soort oplevert. Maar goed, wie houdt er niet van een intense indica, aardse geuren en de zoete aroma’s van bessen en dennen? Het bijbehorende indica-effect zal je ook bekoren, want N13 Kush zorgt voor een prettige lichamelijke ontspanning. Zonder daarbij geestelijk overprikkeld te worden.

N13 Kush is een wietsoort die het binnen heel goed doet, en dan met name in de kleinere kweekruimte. De planten reageren goed op allerlei training zoals scroggen, supercroppen en dieven maar leveren ook hele mooie sea’s of green op. Buiten doe je er in Nederland goed aan om deze wietsoort voortijdig in bloei te zetten door te verduisteren, want de dikke en harde toppen kunnen niet heel goed tegen ons natte en toch vaak frisse klimaat.

  • Soort: indica dominante wietsoort
  • Genotype: Mr Nice x Hash Plant, Nicole Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 50 – 65 dagen
  • Geur/smaak: intense aardse geur met zoete aroma’s van bessen en dennen
  • Effect: intense lichamelijke ontspanning
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertentie)