(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wedding Glue is zelf het product is van een uitermate geslaagd huwelijk, maar het is ook uitermate goede lijm voor je relatie. Wedding Glue plakt namelijk niet alleen als de neten, het verlicht stress ook als de beste en zorgt voor een blije ontspannen high. Eersteklas Amerikaanse wiet met grote opbrengsten.

Het is een geslaagde fusie tussen twee van de beste Amerikaanse wietsoorten van de laatste jaren: Wedding Cake en Gorilla Glue (#4). Met een gemiddeld THC gehalte van wel 20 procent, keiharde toppen en een romige zoete smaak, staat hun liefdesbaby namelijk garant voor wiet van torenhoge kwaliteit. Dat niet alleen want Wedding Glue levert ook aanzienlijk meer opbrengst dan haar ouders.

Deze kruising is een heerlijke hybride die voldoet aan alle eisen die je tegenwoordig van een moderne Amerikaanse wietsoort mag verwachten. Ze is niet te moeilijk om te kweken en groeit goed in alle mediums. Ook laat ze zich gewillig toppen, buigen, main-linen, scroggen en supercroppen als het nodig is. De bloeifase duurt zo’n 8 tot 9 weken en in de juiste handen is de opbrengst enorm!

20% THC is de norm

Maar het allermooiste zijn natuurlijk de plakkerige en compacte toppen van Wedding Glue. Net als haar Gorilla Glue ouder plakt deze wiet namelijk als de neten. Toppen worden in de tweede helft van de bloeifase bedolven onder een dikke laag plakkerige trichomen, en dat ruik je. Controleer dus wel even of je koolstoffilter misschien aan vervanging toe is voordat je aan Wedding Glue begint, want 20% THC is gewoon de norm bij deze soort.

Na het drogen en curen heb je aan deze genetica een eersteklas Amerikaanse wietsoort met een zeer blij en gelukzalig effect. De smaak is enigszins aards maar vooral heel romig en zoet. Het is dan ook heerlijke wiet om samen met je vriend of vriendin van te genieten op een zwoele avond. Wedding Glue maakt blij en ontspannen, de perfecte gevoelens dus voor een romantisch avondje met z’n tweeën.

  • Soort: hybride wietsoort
  • Genotype: Gorilla Glue #4, Wedding Cake
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zoet, aards, romig
  • Effect: blij, ontspannen, goed tegen stress
  • Zadenbedrijf: SeedStockers
(advertentie)