(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Er staat een spannende sativa op de kaart van zadenbedrijf Barney’s Farm, en wel onder de naam Strawberry Lemonade. Deze dame staat bol van de fruitige terpenen en geeft een verkwikkende doch zware high. High Times waardeerde het concentraat van deze kruising tussen Strawberry Cough en Lemon OG, zelfs als beste sativa concentraat.

Sativa zoetheid

Strawberry Lemonade is een sativa dominante kruising tussen Strawberry Cough en Lemon OG; een combinatie van wietsoorten die bijzonder goed heeft uitgepakt. Zowel qua smaak als effect én opbrengst slaat de hybride de spijker op zijn kop. Met een toch alleszins redelijke bloeitijd van 9 tot 10 weken, kun je je als sativa liefhebber eigenlijk niet meer wensen.

Hoewel Strawberry Lemonade tot anderhalve meter hoog kan worden, is de soort voor een sativa toch niet ál te veeleisend in de kweekruimte. Ook beginnende kwekers kunnen goed met deze dame overweg, mits ze over een kweektent met voldoende ruimte in de hoogte beschikken. De beloning echter, voor het aangaan van deze uitdaging is toch niet verkeerd: een opbrengst tot maximaal 700 gram per vierkante meter en een kwaliteit om je vingers bij af te likken.

Niet te versmaden

De smaak van Strawberry Lemonade is niet te versmaden; een pallet aan zoet fruitige terpenen van vers geplukte aardbeien en frisse citrusvruchten. En met het effect en THC percentage zit het ook wel snor. Strawberry Lemonade geeft je een energieke en euforische high en heeft een whopping THC percentage dat getest is op een dikke 20+ procent. Laat je echter niet door het opgewekte gevoel misleiden want Strawberry Lemonade heeft genoeg potentie om je zwaar te verdoven. Pijn en stress lossen als sneeuw voor de zon op.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa)
  • Genotype: Strawberry, Lemon OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 tot 70 dagen
  • Smaak: zoet, fruitig, aardbeien, citrusvruchten
  • Effect: high, energiek en euforisch, ontspannen, verdovend
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)