(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Waarom doen niet alle landen ter wereld hetzelfde als de verlichte natie Thailand? Daar wordt de door de politie in beslag genomen illegale wiet NIET VERNIETIGD maar verspreid onder ziekenhuizen, zodat die er heilzame cannabisolie voor duizenden patiënten van kunnen maken. Veel beter dan al dat zinloze plantengeweld dat wij in het westen blijven toepassen. Treffend voorbeeld van dit laatste is de recente operatie ‘Hammer Strike’ in Californië. Wat er met die ‘hamerslag’ wordt bedoeld…

Operatie tik met de hamer

Net als de Spanjaarden geven ook de Amerikanen graag stoere namen aan politieacties, ook al zijn die gericht tegen lieve, weerloze planten. Neem als actueel voorbeeld Operation Hammer Strike, die het San Bernardino County Sheriff’s Department in de staat Californië begin september ontketende en die tot op de dag van vandaag voortduurt. In het gebied van deze gemeente wonen in totaal meer dan 2 miljoen mensen op een oppervlakte van 52.000 vierkante kilometer.

De lokale krant  Victorville Daily Press raakt er maar niet over uitgeschreven, die met belastinggeld gesponsorde anti-cannabisactie die hamerslag in wezen is. Wij telden zo uit het losse handje al 3 artikelen in evenveel weken.

Door tikken maar… (met die war on drugs)

Elke week maakt de sheriff van San Bernardino de scores bekend van zijn manschappen in het kader van deze onzalige actie. ‘Sheriff’s officials seize nearly 30,000 marijuana plants across San Bernardino County during third week of ‘Operation Hammer Strike‘, schrijft het lokale sufferdje dan braaf op 18 september. Gevolgd op 9 oktober door: ‘Hammer Strike’: Deputies seize more than 23,000 marijuana plants at illegal grows throughout San Bernardino County‘ en afgelopen zaterdag weer met: ‘Hammer Strike’: More than 40,000 cannabis plants seized throughout San Bernardino County‘.

Dat tikt dus lekker door zo. Niet dat het enige zin heeft, maar de mannen van de sheriff zijn toch lekker buiten aan het spelen en de bange brave burger denkt dat er iets nuttigs gebeurt – en daar gaat het allemaal om in de war on drugs: BEELDVORMING.

 

(advertenties)