(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zeer vermakelijke video van onze roze bloedbroeders van Powned. Die gingen naar aanleiding van een enquête waaruit blijkt dat 6 op de 10 Nederlanders volledig legale wiet wensen, op zoek naar uitgesproken voor- en tegenstanders!

Geen goddelijke cannabis-polonaise bij de SGP

Eerst maar eens beginnen met die laatste. Zoals jullie wel weten is God een enorm felle tegenstander van wiet. Althans, dat willen zijn meest fanatieke volgelingen ons graag doen… eh, geloven. En binnen dat christelijke anti-drugs (en anti alles wat leuk en lekker is) smaldeel voeren de mannenbroeders van de SGP de Gideonsbende aan.

Mannen ja, want van vrouwen die iets anders doen dan kokkerellen en kinderen baren houden ze niet bij de Staatkundig Gereformeerde Partij, die al sinds jaar en dag met drie zetels in de Tweede Kamer zit. Kortom, Powned zocht het ultraconservatieve SGP-parlementslid Diederik van Dijk op om hem de roze microfoon onder de snufferd te houden.

Feest bij de Haagse blowkoning en zijn blowmaatje

Het veel aardsere weerwoord in deze heerlijke 4:28 minuten durende ja/nee-discussie op camera komt vooral van Ed Penning de Vries a.k.a. de ‘blowkoning van Den Haag’. Nooit op zijn mondje gevallen – al is het maar omdat daar 24/7 een joint in bungelt, haha – en zeker niet als hij in zijn huiskamer annex cannabis museumpje vergezeld wordt van z’n vaste blowmaatje Berry. Ook de Haagse coffeeshop budtender Bonro doet nog een duit in het zakje van het Ja-kamp.

Zoals gezegd, de aanleiding voor dit geweldige stukje vaderlandse televisie is de opiniepeiling onder ruim zesduizend Nederlanders over legalisatie van cannabis, een enquête die weer volgde op de legalisering bij de Duitse buren.

LEES OP CNNBS OOKOpiniepeiling: 6 op de 10 Nederlanders willen 100% legale wietteelt

PowNews presenteert: ‘Nederland wil legalisatie wiet en hasj: ‘Minder hoofdpijn en eerlijker!’

(advertentie)