(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ongeveer 50 CNNBS lezers kweekten vijf, door CNNBS en SeedStockers geselecteerde indica’s. Uiteindelijk kwam indica nummer #2, oftewel de gefeminiseerde indica Mohammed (binnenkort op CNNBS.shop), als beste uit de bus. Het was een mooie zoektocht die we graag herhalen, dus zijn we nu op zoek naar de beste sativa hybride, doe je mee?

De zoektocht naar de beste CNNBS Indica was zeer interessant om te volgen. Want welke van de vijf geselecteerde indica’s zou het beste presteren? Zouden de indica’s onderling veel verschillen? Hoe doen ze het bij beginnende kwekers en hoe bij gevorderden? We hebben met volle teugen van onze burgerlijk ongehoorzame speurtocht genoten, en jij hopelijk ook. Zoveel zelfs dat we de actie vervolgen, en nu op zoek zijn naar de beste sativa hybride.

Mohammed Fem (Indica #2)

Het heeft even geduurd maar we (en jullie dus ook) hebben dus wel de beste CNNBS Indica gevonden. Een sterke bossige indica die in slechts zeven weken bovengemiddeld veel wiet produceert met een prachtig terpenenprofiel.

Mohammed, zoals CNNBS Indica #2 uiteindelijk bleek te heten, stal de harten van de testers met een indringende fruitige geur, een honingzoete smaak, en een ontspannen maar knetterstoned effect. Toppen van deze indica zijn hard, compact en gezegend met een veelheid aan trichomen. Mocht je Mohammed ook willen kweken dan kan dat, want binnenkort is ze beschikbaar op CNNBS.shop.

beste sativa

Test blind & gratis de beste sativa!

Nu de zoektocht naar de beste indica voorbij is, hebben we besloten om verder te zoeken naar de beste sativa hybride. En daarvoor zijn we op zoek naar testers. Maak je geen zorgen want we zullen je niet opschepen met sativa’s die maandenlang moeten bloeien, en strekken als de uitschuifbare ladder van een brandweerauto.

Het gaat om sativa dominante hybrides met een schappelijke bloeifase van 10, maximaal 11 bloeiweken.

Net als bij de eerste zoektocht naar de beste CNNBS Indica, selecteren we de zaden in samenwerking met SeedsStockers. Gezamenlijk kiezen we vijf verschillende sativa dominante hybrides, die qua bloeiperiode en groei eigenschappen goed samen in één kweekruimte gekweekt kunnen worden. De test is blind dus we nummeren de zaden met CNNBS Sativa #1 tot en met #5. De echte namen zijn alleen bij ons bekend.

beste sativa

Zoek mee naar de beste sativa hybride. Foto: Roxana Gonzalez

Doe mee!

Wil je meedoen aan de zoektocht dan kan dat. Geef je op via het onderstaande aanmeldformulier. Uit alle inzendingen selecteren we 50 deelnemers om de zaden te testen. De ervaring leert dat de deelnemerplekken snel vergeven zijn. Geef je dus snel op want het zou jammer zijn als je niet mee kan doen omdat je te laat hebt ingezonden. In ruil voor de zaden vragen we van jou dat je ons van tijd tot tijd mailt met wat foto’s en je bevindingen.

Aangemeld? Zodra we 50 testers geselecteerd hebben, laten we je per email weten wanneer we de zaden versturen. Inzenden kan zolang het aanmeldformulier hieronder te zien is.

(advertenties)