(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sappig verhaal, zo niet schandaal, in Las Vegas. Nu zijn ze daar natuurlijk wel wat gewend met al die toeristen, casino’s en 24/7 uitgaansgelegenheden. Maar een agent van het Las Vegas Metropolitan Police Department die Jesus heet en die vet in de wiethandel zit… nee, dat maak je niet dagelijks mee!

Pijnlijke tip voor de politie

Met het schaamrood op de stoere kaken moest het politiekorps van Las Vegas afgelopen weekend bekennen dat ze donderdag 30 april iemand uit de eigen gelederen in de boeien hebben geslagen: Jesus Najera. Volwaardig lid van het Las Vegas Metropolitan Police Department. En grootschalige drugshandelaar, samen met zijn 46-jarige zwager Eduardo Garcia.

De arrestaties – aanklacht: het smokkelen van narcotica – kwamen na een maandenlang onderzoek. Begin van dit jaar kwamen er tips binnen bij het korps dat één van de politieagenten zich bezighield met het smokkelen van drugs. Weten die wouten ook eens hoe dat voelt als er iemand verraden wordt…

Iedereen houdt van wiet

Hoe dan ook, de smokkelaar werd al snel ontmaskerd als Jesus, hetgeen maar weer eens aantoont dat je al dan niet heilige naam er niet toe doet, want iederéén houdt van wiet! Rechercheurs ontdekten ook dat hij samenwerkte met zijn zwager, zo meldt het lokale nieuwsstation News3LasVegas.

Volgens de politie in Las Vegas bleek uit het onderzoek dat Najera en Garcia hebben deelgenomen aan de voorbereiding, het transport en de verkoop van cannabis.

Jesus zoals we hem nog niet heel vaak gezien hebben…

Jesus zit in de bak

Tot 30 april dus, toen beide mannen in de boeien werden geslagen als slotstuk van de maandenlange speurtocht. Jesus wordt nu officieel beschuldigd van: het smokkelen van THC, bezit van cocaïne (ook dat nog) en 3 verschillende gevallen van ‘conspiracy to violate the Uniformed Controlled Substance Act’. En daar houden ze niet van in de VS, als een wetsdienaar zelf de drugswet verkracht.

De schoonbroer van Jesus hangt grotendeels dezelfde aanklachten boven het hoofd, aangevuld met wat extra feiten vanwege de ‘onwettige productie van marihuana’, ofwel het kweken van de wiet.

Tja, Jesus – die politieagent is sinds 2016 en werkte bij de ‘Tourist Safety Division’ (haha) in het centrum van de gokstad – zit nu dus aan de verkeerde kant van zijn eigen cellenblok. Hij is ontslagen uit de actieve dienst en met onbetaald verlof gestuurd, maar dat is vast en zeker nog maar het begin van zijn problemen…

(advertenties)