(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

13 blijkt dan toch een ongeluksgetal. De voor eind augustus aangekondigde wietbeurs GROWLANDS – de eerste in Nederland sinds 2007 – gaat niet door vanwege de coronacrisis. De organisatie kondigt echter aan dat de beurs nu wordt verplaatst naar voor- of najaar 2021.

Geen evenementen tot 1 september door corona

Het kan natuurlijk nauwelijks nog een verrassing worden genoemd dat ook GROWLANDS niet doorgaat in 2020. Immers, het kabinet heeft alle publieksevenementen tot in ieder geval 1 september verboden. En aangezien er duizenden mensen per dag worden verwacht in de Jaarbeurs Utrecht op ’s lands eerste wietbeurs sinds 2007, moet ook de organisatie van GROWLANDS eraan geloven.

Wordt het 420 of toch weer eind augustus?

‘Door de corona maatregelen van de Nederlandse regering is het onmogelijk geworden om GROWLANDS door te laten gaan op 28 en 29 augustus. Het GROWLANDS team heeft in overleg met de Jaarbeurs en onze partners besloten om de beurs uit te stellen tot 2021’, meldt de website van het evenement.

Daar lezen we nog niets over de nieuwe datum in 2021, maar uit betrouwbare bron – CNNBS en Mediwietsite zijn tenslotte officiële partners van GROWLANDS – weten we dat er aan 2 opties wordt gedacht. Ofwel rond de internationale cannabis feestdag 420 (20 april), ofwel precies 1 jaar na de oorspronkelijke datum dus eind augustus. Binnen enkele weken hakt de organisatie hier de knoop over door.

Tickets blijven geldig

Zelf hadden CNNBS en Mediwietsite ook een stand geboekt voor GROWLANDS 2020, en al betaald. Natuurlijk steunen wij de eerste wietbeurs sinds 2007 en vragen wij ons geld nu niet terug, volgend jaar zijn we er net zo graag bij! Hopelijk geldt dit ook voor alle andere (potentiële) standhouders.

‘Gesterkt door de positieve reacties uit de cannabiswereld blijven we ons maximaal inzetten om GROWLANDS tot een daverend succes te maken’, stelt de organisatie gelukkig ook al. Vanzelfsprekend blijven ook reeds gekochte tickets gewoon geldig voor 2021.

Tja, 13 blijkt dus echt een ongeluksgetal, maar gelukkig hebben we aan nummer 14 alleen maar geweldige herinneringen 😉

(advertenties)