(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Emanuele heeft er een vruchtbare zomer op zitten. Letterlijk in de vorm van de ontwikkeling van een nieuwe wietsoort, en figuurlijk in de vorm van een mooie samenwerking en concrete plannen voor een heuse Cannabis Social Club. Maak je echter geen zorgen want hier op CNNBS zal Emanuele gewoon zijn kweekverslagen blijven delen. 

Hallo iedereen, ik hoop dat jullie mij en mijn kweekverhalen nog herinneren want het is alweer even geleden sinds ik de kweek van Afghani Gold evalueerde. Het is niet alleen even geleden maar er is ook een hoop gebeurd om over te schrijven.

Nieuw hoofdstuk

Er begint een nieuw hoofdstuk van mijn leven en cannabiscarrière, en ik zit vol positieve energie voor de toekomst. De route, zoals ik altijd zeg, is nog steeds erg lang en vol obstakels. Maar ik heb nu wel alle benodigde tools om goed werk te leveren en een bijdrage te leveren aan de ongelooflijke gemeenschap die de cannabisgemeenschap is. Over naar mijn nieuwe kweekronde en wel met Crumbled Cookies, een sort die ik al eerder heb gekweekt, en wel met dit smakelijke resultaat:

 

Crumbled Cookies

Ik ga deze ronde een bijzondere nieuwe wietsoort kweken waar ik je ook het een en ander over wil vertellen. De strain heet Crumbled Cookies en is een hybride gemaakt door onze Double Berry Cookies # 4 te kruisen met een heel speciale feno van Crumbled Lime van Karma Genetics.
Geselecteerd vanwege haar korte internodes, haar zoete geur van limoenkoekjes en wierook en haar enorme harsproductie. Het resultaat is een compacte plant met een uitstekende groeikracht en een uniek terpenenprofiel. De toppen worden al bij de kleinste temperatuurverandering paars, en er bestaan van de plant twee belangrijke fenotypen die vooral in geur en smaak van elkaar verschillen. De een heeft een geur van limoen en Diesel/OG Kush ondertonen. De tweede smaakt en geurt meer naar citrus en wierook.

  • Vegetatieve fase (groeifase): 4-5 weken
  • Generatieve fase (bloeifase): 9-10 weken
  • Afmeting potten: 7 liter
  • Gebruikte training: LST en dieven
  • Verlichting: ViparSpectra en Meizhi LED verlichting
  • Meststoffen: Agrobeta
  • Potgrond: CANNA Professional

Ik heb een paar van de Crumbled Cookies zaadjes gepoft met het plan om een klassieke LST-techniek te gebruiken in een schone en georganiseerde kweekruimte. Zoals ik al had verwacht was de eerste wortel al na 24 uur in het water te zien. Ik heb de zaden daarop direct in de grond gezet. Maximaal 1 centimeter onder de grond natuurlijk.
Na 2 dagen (dus drie in totaal) ontkiemen ze volledig en stonden de ronde lobblaadjes in al hun schoonheid omhoog. Ik laat de planten deze keer een paar weken langer staan, en ga dan voor de klassieke 12/12 switch. Ik kan niet wachten om deze weer te zien bloeien, maar dat zal nog even duren.

CSC, IDWT & DSP…

Volgende keer ga ik verder met de Crumbled Cookies. Zoals beloofd zou ik nog wat meer vertellen over de ontwikkelingen rond In Dab We Trust en de Europese cannabisgemeenschap waar wij allemaal deel van uitmaken. Ik ben deze zomer namelijk op Lanzarote, een van de Canarische Eilanden geweest. Ik was daar om de basis te leggen voor onze eerste Cannabis Social Club.

Een heel spannende ontwikkeling vind ik het, en ik ben dan ook blij om de samenwerking met CNNBS te kunnen hervatten. Zodoende kan ik ook met je delen dat In Dab We Trust gaat samenwerken met DSP Genetics. De Crumbled Cookies is een van de eerste vruchten van onze samenwerking, en ik ben zo trots als een pauw. En dan te bedenken dat ik nog maar vier jaar geleden voor het eerst bij Sensi Seeds in Amsterdam ging werken. Ik ben ongelooflijk blij en tevreden met dit resultaat van het harde werk van de afgelopen vierenhalf jaar.

Emanuele

(advertentie)