(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het gebeurt niet vaak maar soms komt er iets op de markt waarvan je gewoon écht niet snapt dat het nu pas bedacht is. Laten we ons dan maar troosten met het feit dat de CTIP tenminste wel een Nederlandse uitvinding is. Een conisch gevormde filtertip, gevuld met actief koolstof. Oftewel een micro-koolstoffilter voor je joint, en dit is ‘m:

Laten we even eerlijk zijn over onze jointjes lieve mensen. Want zelfs als je daar géén tabak in doet, krijg je meer schadelijke teer binnen als van een sigaret. Bij een joint met tabak is dat zelfs nóg meer, namelijk ongeveer 4 tot 5 keer zoveel teer dan een sigaret.
Meer en meer cannabisliefhebbers stoppen daarom met de tabaksjoint, of stappen over op verdampen. Een goede zaak want bij verdampen komt geen rook vrij, en vaporizen is dus ook niet schadelijk voor de longen.

CTIP

Maar voor wie stoppen met (puur) roken echter nog even te moeilijk is, heeft het Nederlandse I-nvention de CTIP uitgevonden en geproduceerd. Een geniale vinding waarvan je je inderdaad afvraagt, “had iemand dat niet wat eerder kunnen bedenken?”.
De CTIP is een conisch gevormde filtertip van aluminium, die gevuld is met actief koolstof. En zoals de meeste CNNBS lezers wel zullen weten is actief koolstof uitermate goed in het opnemen van schadelijke deeltjes uit de lucht of uit vloeistof. Je vindt actief koolstof dan ook niet alleen in luchtfilter-systemen maar bijvoorbeeld ook in waterfilters om drinkwater te maken.

In de CTIP wordt het actieve kool slim ingezet om schadelijke deeltjes uit rook te filteren. Het actieve kool trekt de deeltjes uit de rook aan, en zorgt er zo voor dat ze niet in je longen terecht kunnen komen. Het is een uiterst eenvoudige vinding, met grote voordelen als je er even goed over nadenkt. Fabrikant I-nvention claimt dat de CTIP teer, rookdeeltjes en giftige stoffen uit de rook filtert. Inhaleren wordt daardoor niet alleen prettiger en soepeler voor je keel, maar met een CTIP smaakt je (pure) joint ook veel beter. Door de vieze smaak en schadelijke stoffen te filteren, blijft de pure smaak van wiet over.

20% CNNBS-korting

De CTIP is licht conisch gevormd en niet groter of kleiner dan een tipje die je van papier zou maken. Je kunt hem dus gewoon gebruiken zoals je gewend bent bij het draaien van een joint. Aangeraden wordt om de CTIP na 1 tot 3 joints te vervangen. Of na 4 tot 7 Jack-Pods als je die gebruikt, want naast je zelfgedraaide joints, past de CTIP ook in de Weezy, Rebel en Hero; drie andere mooie uitvindingen van I-nvention.

Mocht je de CTIP willen proberen, dan kunnen we je dat van harte aanbevelen, je joint smaakt wekelijk volmaakt! Voor de prijs hoef je het sowieso niet te laten want de CTIP kost slechts 16 cent per stuk (€4,= voor 25 stuks). Met de code CNNBS20 krijg je daarop nog eens 20% extra korting. Bestellen doe je natuurlijk in de consumenten webshop van I-nvention.

(advertenties)