(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Van de vijf buitenwietplanten in de tuin van onze buitenwiet correspondent druipen de twee autoflowers momenteel van een dikke laag hars. Dat levert prachtige plaatjes op en beloofd een hoop goeds voor de komende twee tot drie weken. 

Hoi wietvrienden, terwijl Nederland én België zich plaatsten voor de knock-out fase van het WK in Brazilië maakten mijn twee autoflower planten zich alvast op voor een grande finale. Elke dag komen er meer en mee kristallen in de toppen van de Skunk #1 automatic en de White Diesel Haze automatic. De grootste top behoort toe aan de Skunk #1 en is nu al zo dik als een handpalm.

hand

Elke twee tot drie dagen zet ik de potten in een bak met een voedingsoplossing. Ze krijgen een bloeivoeding en bloeistimulator van Plagron, ik houd de pH waarde op 6.0 en de EC waarde rond de 2, en dat werkt prima zoals je kunt zien.

White Russian autoflower

Deze twee autoflowers zullen over een week of twee, drie klaar zijn om geoogst te worden. Omdat ik dan twee fijne plekken in mijn tuin vrij heb, heb ik alvast vervanging geregeld voor deze dames. Ik zal jullie laten zien dat je met autoflower wietplanten twee oogsten in een zomer kunt draaien. Als deze twee dames klaar zijn, zullen twee White Russian autoflowers van Serious Seeds hun plaats in gaan nemen. Ik kan nu al niet wachten tot het zover is!

Early Skunk

De Early Skunk staat momenteel een beetje zielig tussen de twee autoflowers in. Ze blijft een flinke kop kleiner maar ik hoop dat ze nog bijtrekt. Ze drinkt ook erg weinig want de pot blijft altijd een beetje zwaar, maar ik zal haar zeker afbloeien, al is het alleen maar om te laten zien wat een achterblijvende plant in de oogst doet.

Achter in de tuin…

Zoals de vaste lezers van deze buitenwiet serie zullen weten staan er achter in mijn tuin nog twee wietplanten van Dutch Passion seeds in de volle grond in een scrog opstelling. Deze dames hebben af en toe een ongewenste slak op bezoek. Gelukkig kunnen ze tegen een stootje. Ik geef deze planten een groeivoeding van Plagron en bind ze steeds weer vast aan het scrogrek.

Ik hoop dat het hele rek aan het einde van deze zomer vol zit met mooie toppen, we zullen zien…
Tot volgende week, zonnige groeten vanaf het buitenwietfront.

(advertentie)