(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je hebt bedrijven die de opening van een nieuwe vestiging vieren met het doorknippen van een lintje en een uurtje gratis borrelen voor het personeel. Maar je hebt ook Good Day Farm, een cannabisbedrijf in de VS dat de nieuwste uitbreiding feestelijk inluidt met een edible van formaat. We noteren een cannabis snoepje van zestig kilo, met een inhoud van liefst 10.000 milligram THC erin – ofwel duizend keer de aanbevolen hoeveelheid voor één persoon!

Feestje ter ere van de nieuwe wietplantage

Good Day Farm is een medicinaal cannabisbedrijf dat vooral actief is in het zuiden van de Verenigde Staten. De zaken gaan blijkbaar naar wens, want onlangs opende de onderneming een spiksplinternieuwe state-of-the-art cultivation facility – zeg maar gerust een mooie hippe wietkwekerij – van ruim 32.000 vierkante meter in Columbia, een stad in de staat Missouri.

En dat lieten ze niet ongemerkt voorbijgaan, hoewel ze pas één jaar actief zijn in Missouri met een dispensary – zeg maar gerust een coffeeshop/apotheek – in Cape Girardeau. Dit jaar nog moeten er vier dispensaries bijkomen, maar ook een hoop nieuwe cannabisproducten voor de medemens. Denk aan nieuwe strains voor het old school toppenwerk, maar ook ‘fast-acting nano gummies’. Dat zijn extra snelwerkende cannabis snoepjes, niks mis mee.

Snoepje van 61 kilo bomvol THC

Om een en ander extra luister bij te zetten, bedachten ze bij Good Day Farm een leuke stunt: een super-sized gummy! Het THC-monster wordt overigens niet gezellig opgesmikkeld door het personeel, maar wordt permanent tentoongesteld in die nieuwe wietkwekerij van ze in Columbia. “Serving to inspire the Company’s employees to strive for innovation daily”, heet dat dan in het persbericht, haha.

Jammie!

Welnu, wat kunnen we voor leuks vertellen over ’s werelds grootste geestverruimende gummy? Het snoepje is gemaakt door een team van ervaren chefs in de 762 vierkante meter (!) grote keuken van het mediwiet bedrijf. In totaal weegt de lekkernij 61,23 kilo schoon aan de haak. Er is 10.000 milligram THC concentraat/olie in verwerkt. Indrukwekkend, zeker als je weet dat de wettelijk aanbevolen dosering voor 1 edible in de VS slechts 10 milligram bedraagt.

Gezond snoepen in diverse smaken

Geef ons ook zo’n zure appel aub…

Oh ja, de smaak van het snoepje is ‘sour apple’ ofwel zure appel. Maar daar moet je dan maar even doorheen bijten nietwaar? Omdat de uit de kluiten gebakken gummy helaas niet in de magen van hongerige consumenten zal belanden, lanceerde Good Day Farm afgelopen maand twee ‘unieke lijnen van cannabis geïnfuseerde gummies’ met inderdaad de aanbevolen 10 mg THC per snoepje.

Verpakt per 10 stuks (dus in totaal 100 mg THC) komen die in de – naast de reeds genoemde smaak Sour Apple – smaakjes Strawberry Lemonade, Watermelon Sugar, Wild Berry en het mysterieuze Rise N’ Shine.

Nano THC snoepjes

In maart volgt dan die primeur met de nano gummies – ‘rapid-onset cannabis-infused gummies powered by the Company’s proprietary nano-emulsion technology’, aldus het persbericht. Dan kunnen klanten dus ook nog het snoepje met de lieve naam Night Night aanschaffen, en om die fijne nachtrust te helpen zit daar behalve THC ook CBD en CBN in.

Tot slot; het bedrijf Good Day Farm maakt de eigen naam ook nog eens waar door de staat Missouri te beloven dat er tegen de zomer 250 extra banen worden geschapen voor de mensen dankzij hun ambacht met de bijzondere snoepjes!

LEES OOKDit is ‘m dan geworden: ’s werelds grootste THC-infused brownie (385 kg)

(advertentie)