(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We herinneren je er nog maar eens aan: met CNNBS hoef je nooit meer voor wietzaadjes te betalen. We belonen ieder kweekverslag namelijk met gratis wietzaadjes, die je zelf kunt kiezen op CNNBS.shop. Zet deze pagina dus maar in je favorieten, en lees hoe je die gratis zaadjes kunt bemachtigen.

In de afgelopen jaren organiseerden we meerdere acties waarbij CNNBS lezers gratis Mohammed, Sneeze en Auto Blancaneu wietzaadjes konden verdienen, en daar zijn mooie kweekverhalen uit voortgekomen. Wat ons betreft waren die acties dus een succes, en een mooie win-win situatie. Daarom hebben we besloten om hem voor onbepaalde tijd te verlengen. Voortaan krijg je dus altijd gratis wietzaadjes in ruil voor jouw kweekverhaal. Je kunt kiezen uit alle mooie wietsoorten die we op CNNBS.shop verkopen.

De kweektent van Johan. Kun je dit beter? Stuur HIER jouw eigen kweekverslag in.

Wat moet je doen?

Nou, om te beginnen kunnen we je aanraden om wekelijks een paar mooie foto’s van je wietplanten te maken. We vragen namelijk om een compleet kweekverslag met minimaal tien (en maximaal twintig) scherpe foto’s. Maak gevarieerde foto’s, en liefst van ieder stadium van je kweek. Het kweekverslag zelf beschrijft verder de complete kweek in chronologische volgorde, van zaad of stekje tot aan de oogst dus.

LEES OOK: Fotoverslag: Blue Power en Master Kush onder HPSCorpulente autoflowers onder CFL lampen Excalibur: 9 autoflowers en 1 CMH kweeklamp (315W) • Dumb & dumber kweken buiten wiet

Om het je makkelijk te maken, hebben we een speciaal formulier aangemaakt waarmee je jouw verslag kunt insturen. Daarin kun je je verslag van minimaal 400 en maximaal 1000 woorden direct tikken, of een tekstdocument uploaden. En geloof ons, je zit al snel aan die 400 woorden dus hou het bondig.

Vergeet ook niet aan te geven of je graag Mohammed, Sneeze, Auto Blancaneu of Auto Camelberry wietzaden (zie CNNBS.shop voor de beschrijvingen) ontvangt. Voldoet je kweekverslag namelijk aan de voorwaarden * zoals die hieronder staan, dan sturen we je uiterlijk binnen twee weken de gratis wietzaden op. Check de voorwaarden hieronder wel even, want het zou zonde zijn als je wietzaden misloopt.

Insturen van kweekverslagen kan hier.

gratis mohammed wietzaadjes

Mohammed hangt te drogen… Stuur een kweekverslag in en krijg deze of andere wietzaadjes gratis!

Voorwaarden *

aka de kleine lettertjes 😉

Om voor drie gratis wietzaden in aanmerking te komen, hebben we wel wat eisen aan het kweekverslag. Om te beginnen moeten de tekst en alle foto’s die je instuurt volledig van jouzelf afkomstig zijn, geen knip en plakwerk dus! Daarnaast moet het een compleet kweekverslag zijn, van zaad of stekje dus, tot aan de oogst. Het kweekverslag moet daarnaast tussen de 400 en de 1000 woorden lang zijn, Nederlandstalig, en de kweek chronologisch beschrijven.
De foto’s bij het kweekverslag moeten scherp zijn, en gevarieerd. Je kunt tot maximaal 20 foto’s insturen maar om gratis wietzaden te ontvangen vragen we er minimaal 10. Liefst van ieder stadium van de kweek. Kortom: we belonen alleen serieuze en complete kweekverslagen met gratis wietzaden, en behouden ons het recht voor om verslagen af te keuren.
Deze actie geldt alleen voor lezers uit Nederland of België. Drie wietzaden worden uiterlijk binnen twee weken na het inzenden verzonden. Door het inzenden van je kweekverslag geef je JoSa Media automatisch toestemming om het op CNNBS.nl te publiceren, en verklaar je dat er geen copyrights op de ingezonden tekst en/of foto’s rusten.
[Openingsfoto: Visualistka, Shutterstock]
(advertentie)