(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Toen verdampers net op de markt kwamen waardeerde niemand nog echt de voordelen ervan. En toch zijn verdampers uitgegroeid tot een populair alternatief voor het roken van wiet. Iedereen weet dat verdampen veel gezonder is dan roken, maar er zijn meer redenen te noemen om vandaag nog met verdampen te beginnen! 

Het team van Dutch Passion ontdekte ze een aantal jaar geleden en deelt ze met veel plezier met RollingStoned lezers. Op de blogpagina van Dutch Passion vind je trouwens nog veel meer waardevolle artikelen.

1. Door te verdampen doe je langer met je wiet. Dat is het grootste consumentenvoordeel dat Dutch Passion van haar klanten hoort. Veel dampfans merken dat hun wiet twee tot drie keer zo lang mee gaat dan bij gewoon blowen. Hierdoor is je vaporizer een ware vriend die zichzelf vele malen terugbetaald.

2. Verdampen is gezonder dan roken. En een geweldige manier om de gezondheidsparanoia rond roken te beëindigen bovendien. Sommige mensen gebruiken ze voornamelijk om hun longen te sparen, zeker diegenen die op jongere leeftijd vele jaren gerookt hebben. Oudere cannabisliefhebbers stappen vaak heel bewust over op verdampers om hun longen op een gezonde manier oud te kunnen laten worden.

Tijdens voetbalwedstrijden, concerten of op het strand en in het park kun je met een gerust hart discreet verdampen

3. Met een vaporizer kun je en plein publique stoned worden, zonder dat anderen weten waar je mee bezig bent. Dit is een groot voordeel voor de gemiddelde wietliefhebber. Tijdens voetbalwedstrijden, concerten of op het strand en in het park kun je met een gerust hart verdampen. Vaporizers zijn namelijk veel discreter dan een dikke joint. Je kunt af en toe een haaltje nemen zonder dat anderen dit door hebben. Veel hobbykwekers zijn trouwens ook op verdampen overgestapt omdat ze niet in hetzelfde huis willen blowen als waarin ze kweken, de lucht van een joint is door je hele huis te ruiken, maar die van een verdamper niet.

4. Een verdamper maakt je net zo stoned als een joint. Verdampers laten je net zo genieten als een joint of bong. De cannabinoïden komen ook bij het verdampen vrij. De damp bevat terpenen (smaakstoffen), en cannabinoïden als THC en CBD, maar dus geen rook. Wel alle plezier maar dus niet de stank van een joint. Veel toegewijde verdampers zullen je trouwens vertellen dat de high ook een stuk puurder is als de high van een joint.

5. Verdampers geven een rijke variatie aan smaak. Tijdens de eerste paar haaltjes aan een verdamper proef je de delicate bloemige smaken die bij het blowen vaak verloren gaan. Geniet met een verdamper van de complexe en diepe aroma’s van je zorgvuldig gekweekte wiet.

6. De overstap naar verdampen is gemakkelijker gemaakt dan je denkt. Vele verstokte blowers zijn je voorgegaan en definitief op verdampers overgestapt. Deze mensen willen nooit meer terug naar de tijd dat ze joints (met tabak) rookten. Als je met tabak rookt heb je er waarschijnlijk een tabaksverslaving bijgekregen zonder het door te hebben en zal het je wellicht enige moeite kosten om over te stappen maar dat zit hem vrijwel zeker in je nicotineverslaving. Maar al na een paar weken voelen je longen een stuk schoner aan!

7. Verdampers zijn erg populair onder nieuwe (medicinale) cannabisgebruikers die niet kunnen roken. Veel mensen gebruiken wiet medicinaal maar willen niet met het roken van joints of bongs beginnen. Voor deze mensen zijn verdampers een geweldig alternatief.

wispr_grinder

Dutch Passion heeft een selectie gemaakt van drie van de beste verdampers op de markt, in verschillende prijsklasse’s. Wanneer je er een besteld krijg je een luxe metalen Dutch Passion grinder bij cadeau.

 

(advertentie)