(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Onmiskenbare trend: beroemdheden die hun eigen wiet lanceren. Na countryzanger Willie Nelson, reggaeheld Bob Marley, gitaarlegende Jimi Hendrix en rapper Snoop Dogg wil ook de wulpse zangeres Rihanna een topje meepikken van de green rush in de Verenigde Staten. Twee websites melden dit nieuws, maar een bevestiging van haarzelf is er nog niet…

World Cannabis Cup

r1

Rihanna met een blunt op het water [foto van haar Instagram @badgalriri]

Op zich zou het natuurlijk niemand verbazen wanneer de op Barbados geboren Rihanna (27) haar eigen wietsoorten dropt. Ze rookt namelijk voortdurend blunts, van die dunne sigaartjes vol met wiet. Afgelopen week vond op het Caribische eiland Jamaica het eerste Rastafari Rootzfest plaats, met de HIGH TIMES 2015 World Cannabis Cup. Inderdaad, de cup die voorheen jarenlang in Amsterdam plaatsvond. Maar waarom zou je nog naar Mokum gaan als je daar alleen maar gezeik hebt met de autoriteiten terwijl ze op Jamaica dit jaar cannabis gelegaliseerd hebben (zie ‘Jamaica legaliseert medi- en rastawiet‘)?

Drie strains

En tijdens die cannabis cup in Negril zou celebrity stoner Rihanna volgens reggae website 18KaratReggae.com bekend hebben gemaakt dat ze met haar eigen wietsoorten op de markt komt: MaRihanna! De sexy artiest zou ons met drie strains willen gaan verwennen: Karibbean Kush, Haitian Haze en Jamaican High Grade. Ook de site CelebStoner.com meldt dit, maar een officiële bevestiging van de zangeres of haar management is er nog niet. Het kan dus net zo goed een hoax zijn, wie zal het zeggen?

Beroemdheden

Hoe dan ook, volgens de reggaejongens is Rihanna dolenthousiast. “MaRihanna by Rihanna is echt het eerste mainstream cannabismerk in de wereld en ik ben trots om een pionier te zijn. MaRihanna effent het pad voor de industrie.”

Welja RiRi, zeker de aangekondigde wietsoorten van Snoop Dogg (Leafs by Snoop), Willie Nelson (Willie’s Reserve), Bob Marley (Marley Natural) en Jimi Hendrix (HazeSticks) gemist met je mooie stonede hoofdje?!

[openingsfoto: landmarkmedia / Shutterstock.com]
(advertenties)