(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Niet alleen heeft de jeugd de toekomst, er is ook een politieke partij die opkomt voor de jongeren. Inderdaad, de Partij voor de Jeugd. Doet mee aan de gemeenteraads-verkiezingen in Haarlem. En ze zijn landelijk een petitie gestart voor cannabis legalisering!

Effe gaan ondertekenen dus mensen, die petitie. Hoe meer druk we met zijn allen op de politiek leggen hoe meer kans er is dat ze in Den Haag wakker worden en aan een beter cannabisbeleid gaan werken. Waarom dat nodig is, hoeven we hopelijk niet meer uit te leggen op deze site, dus we kunnen direct over naar de tekst van de petitie van de Partij voor de Jeugd. Komt ie:

partij vd jeugdLegaliseer en reguleer de teelt van hennep

“De huidige wetgeving inzake de verkoop en teelt van hennep werkt averechts. Inmiddels loopt de Nederlandse wetgeving jaren achter bij het buitenland waaronder de VS. Zelfs 35 burgemeesters krijgen met hun gezamenlijke noodkreet geen gehoor in Den Haag.

Wij burgers van Haarlem en Nederland constateren dat de huidige wetgeving inzake verkoop van hennep:

-crimineel en stiekem gedrag uitlokt
-onveiligheid op straat vergroot
-risico’s op brand in woonhuizen vergroot
-gevaren oplevert voor de volksgezondheid
-fiscaal gezien oncontroleerbaar is
-criminelen rijk maakt
-niet helpt bij ontmoediging van hennepgebruik
-de geloofwaardigheid van de overheid aantast
-ontkent dat hennepgebruik reeds 50 jaar is ingeburgerd

en verzoeken om nieuwe wetgeving die legalisatie en regulering van het telen, bewerken, verkopen, en/of vervoeren van hennep en hennep gerelateerde producten bevordert.”
De petitie ondertekenen? Dat kan door HIER te klikken…
(advertenties)