(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er gaat geen week voorbij zonder dat Justin Bieber in het nieuws komt met zijn hobby. Onze hobby dus, cannabis! Na een ei-incident doorzocht de politie zijn huis – op zoek naar wat the fuck eigenlijk? – en toen vonden ze een heel ander natuurproduct.

Op de Amerikaanse roddelwebsite TMZ klapten ‘ingewijden’ (mooie vrienden zijn dat) uit de school over de politiespeurtocht in Los Angeles. De agenten waren dus op zoek naar bewijsmateriaal dat de Canadese zanger zijn buurman met eieren had bekogeld. Die buurman claimt dat er voor 20.000 dollar schade is aangericht. Wat voor eieren waren dat? Dino-eieren soms?

Hoe dan ook, ook in LA hebben de dienders blijkbaar wat te veel tijd over. Ze troffen geen smoking egg  aan, maar wel een koekjestrommel met wiet en drie waterpijpen.Daarnaast stonden er flessen waarin hoestsiroop met codeïne had gezeten, een drankje – sizzurp – waaraan Biebermans volgens diezelfde fijne vrienden van ‘m verslaafd is.

Waar is die koektrommelwiet?!

Geluk bij een ongeluk is dat de cops de wiet niet in beslag namen, ze kwamen immers opdraven voor bewijs in de eierenkwestie. Bieberdinges deed de kwestie af met het veelzeggende commentaar: “I am on a break.” Lullig is dan wel weer dat een mattie van de Biebster, rapper Lil Za gearresteerd werd omdat ie MDMA op zak had. Fijn, zaak afgedaan zo? Nou, de politie ontkende later het verhaal dat er wiet gevonden is.

Nu zijn wij toch wel heel benieuwd hoeveel Bieber-biljetjes er van eigenaar zijn gewisseld om die koektrommel uit het politiedossier te wissen… Dus ontzettend toffe vrienden van de Bieberikski, kom er maar in op redactie@rollingstoned.nl!

 

 

(advertenties)