(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In eerste instantie keken we verlekkerd op van onze toetsenborden toen we deze kop zagen in een filmpje van Omroep Brabant: ‘Zakken met wiet gevonden in Breda’. Vloekend dat weer iemand anders die zakken met wiet heeft gevonden (en wij weer niet). Bovendien weer Breda, waar vorig jaar oktober ook al eens zomaar een paar kilo hasj open en bloot op straat lag! 

LEES OOK:  Raadsel van Breda • Wie gooit 4,3 kilo hasj in het water?!

Maar dit Brabantse vorkje blijkt toch net even anders in de steel te zitten. Het gaat namelijk helemaal niet om een of andere Bredase sinterklaas-wannabe die zakken wiet uitdeelt. Het gaat om een enorme klootzak van een wietteler die honderd (!) zakken afval van zijn dus bepaald niet piepkleine wiethok achteloos in een sloot flikkert. In de zakken in de sloot bij de Raamschoorseweg zaten zelfs potten met de plant er nog aan…

Buurtbewoners vonden de troep van deze eikel, die er met dit soort lomp en asociaal gedrag voor zorgt dat ‘ons soort mensen’ een (nog) slechte(re) naam krijgt bij het grote publiek. Bah.

De gemeente mag/moet de rotzooi van deze egoïst opruimen, maar het zijn uiteindelijk jij en ik – ofwel de belastingbetalers – die voor de rekening opdraaien. Bah.

(advertenties)