(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Natuurlijk, Snoop Dogg is van zichzelf al aardig bekend en dus scoort ie sowieso wat meer likes dan een doorsnee THC-fan zoals jij en ik wanneer er iets op sociale media gepost wordt over wiet. Maar deze week gaat het wel heel erg hard met een Instagram-dingetje van Snoop, en dat terwijl hij er niets eens één woord tekst bij heeft gezet. Watskeburt?!

Geen tekst, alleen een pic

Good old (50 jaar) Snoop Dogg, naar eigen zeggen goed voor 81 blunts per dag, rookt tegenwoordig iets heel aparts. Niet dat hij daar dus uitgebreid verslag van doet in woord, maar het beeld zegt soms – zoals in dit geval – meer dan woorden ooit zouden kunnen.

En zeg nou zelf: 619.575 vind-ik-leuks in drie dagen is bepaald geen slappe hap! Bovendien is de nieuwe favo wiet van Snoop ook nog eens goed voor 11k aan reacties onder het Insta-dingetje van afgelopen zondag 10 juli. Normaal gesproken scoort de rappende cannabisondernemer ongeveer 1/10 van deze cijfers met een Instagrammetje.

Wat is dat voor strain die Sleepy Joe?

De nieuwe strain die Snoop wellicht in krankzinnige hoeveelheden tot zich neemt via een door zijn vaste fulltime jointroller gedraaid wietsigaartje, heet Sleepy Joe OG. 

Vanzelfsprekend willen we dan direct de facts weten van deze blijkbaar door de kenner bij uitstek zo gewaardeerde strain. Welnu, dit zijn ze:

Van Obama Kush via Nova OG naar Sleepy Joe

Wat hierbij toch wel opvalt is dat ‘Obama Kush’, wij wisten niet eens dat Obama ook in de wiet zat. Maar het is bij nader inzien wel een perfecte inleiding voor de verklaring van het succes van het Insta-postje van Snoop dat viral gaat.

Want kijk eens goed naar de verpakking van de 3,5 gram-zak Sleepy Joe OG, ofwel de complete Insta-post van Snoop Dogg:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

[openingsbeeld: Sterling Munksgard/Shutterstock]
(advertentie)