(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Concentraten zijn hot. Officieel niet toegestaan in Nederland, maar dat zegt tegenwoordig helemaal niets meer in cannabisland, aangezien wij als het achterlijke neefje achteraan hobbelen in de internationale wietwereld. Ja, dat was ooit wel anders.

Maar niet getreurd, ook wij genieten inmiddels steeds vaker van concentraten, ofwel geconcentreerde cannabisolie-extracten. Die consumeer je vervolgens door het eindproduct te dabben. Rosin is een van de vele vormen van hasjconcentraat en het behelst eigenlijk niet veel meer dan je wiettoppen persen door middel van druk en hitte, en dus niet via een oplosmiddel (CO2, alcohol).

Uiteraard heb je – met name op de Amerikaanse markt – al apparaatjes die het vuile werk voor je doen. Het mooiste voorbeeld van hoe je thuis makkelijk en snel Rosin kunt maken is The NugSmasher ofwel de toppenkraker. Captain Dank bezoekt in deze video het roemruchte Smash Lab en leert (ons) hoe je dit kekke ding inzet voor een eindproduct waarvan je regelrecht naar de hemel spurt… Made in the U.S.A. jazeker.

(advertenties)