(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

4/20, de internationaal erkende hoogmis ter ere van Pasen cannabis is ook de dag dat smartshop Altered State een nieuwe webwinkel lanceert. In Leiden kennen ze de toko met de opmerkelijke slogan ‘UIT JE REET BIJ ALTERED STATE’ al twintig jaar in fysieke vorm. Vanaf zaterdag kunnen alle Nederlandse en Belgische liefhebbers van geestverruimende materie shoppen in het fijne assortiment. Als warm welkom krijg je bovendien 50% korting op het 2e doosje wietzaadjes en dat is handig nu Pasen het buitenwietseizoen begonnen is!

 

De geschiedenis van smartshop Altered State

Michel Brussé werd twintig jaar geleden door Hans van der Hurk getipt over de mogelijkheden voor het openen van een smartshop. Hans had namelijk de eerste smartshop in Nederland geopend onder de naam ‘Conscious Dreams.’ Onder deze naam was hij vervolgens een franchise keten gestart. Hij vertelde Michel over zijn nieuwe concept. Deze was direct geïnteresseerd en zag mogelijkheden.

Niet veel later schreef Michel een businessplan. Vervolgens ging hij naar de bank, sloot een lening af en de negende smartshop in Nederland werd geopend op Papengracht 3 in Leiden: Altered State.

De fysieke winkel van Altered State is al 20 jaar een begrip onder verlichte Leidenaren…

Dé smartshop in Leiden

Een winkel in 1997 waar je psychedelische paddenstoelen en andere bewustzijnsveranderende middelen kon kopen, trok in die tijd bijzonder veel aandacht. In de twintig jaar daarna heeft smartshop Altered State altijd goed gedraaid.

Ook de goedlopende fietsenwinkel Bikelane in Leiden is van Michel. De man heeft duidelijk oog voor mogelijkheden. Daarnaast beschikt hij over voldoende lef om risico te nemen. De link tussen zijn fietsenwinkel en de smartshop is voor hem trouwens duidelijk te leggen. Zo beweert Michel: ‘Mijn winkels zijn beide voor het lichaam. In de smartshop komen klanten voor stimulatie van de mind en in Bikelane om het lichaam zelf te trainen. Trouwens, de eerste LSD werd door Albert Hoffman op de fiets genomen.’

Floor van der Bijl werkte jarenlang als medewerker bij smartshop Altered State. Sinds anderhalf jaar is hij succesvol Floormanager. Floor is iemand die nooit stil zit en constant op zoek is naar nieuwe producten. Zijn motto is: ‘De winkel moet constant in beweging zijn, want door steeds dingen te veranderen, wordt de klant iedere keer weer verrast en kan zijn ogen uitkijken.’

Verder is Floor een begaafd muzikant die magische psytrance produceert. Regelmatig kun je hem terugvinden op psychedelic-trancefeestjes, waar hij dan lekker staat te knallen achter de draaitafels. Hij heeft ook veel ervaring in het organiseren van feesten. Deze ervaring zien we evengoed weer terug in de winkel, doordat hij steeds weer leuke events in de smartshop weet te organiseren.

Onderscheid door kwaliteit

Er zijn in de afgelopen jaren vele smartshops in heel Nederland geopend. Toch weet Altered State zich goed te onderscheiden van de andere smartshops. Hieronder een aantal redenen waarom je bij hen aan het juiste (internet)adres bent en we citeren nu de eindbaas zelf:

  • Onze smartshop bestaat zeer lang en de werknemers hebben zeer diverse achtergronden, daardoor is er veel kennis in huis.
  • Al onze medewerkers worden goed opgeleid doordat ze langere tijd worden ingewerkt en een gedegen cursus volgen bij de VLOS (Vereniging Landelijk Overleg Smartshops).
  • We zijn niet alleen een verkooppunt, maar organiseren ook informatieve en recreatieve avonden.
  • Bij smartshop Altered State zijn we altijd op zoek naar de beste kwaliteit, halen regelmatig nieuwe producten in huis, laten die testen en als het bevalt nemen we ze op in het assortiment.
  • Een voorwaarde om bij ons te mogen werken, is dat je gevoel voor humor moet hebben.
  • We zijn gemakkelijk te bereiken door onze locatie dicht bij het centraal station in Leiden.
  • Onze medewerkers nemen tijdens werktijden altijd de telefoon op.
  • We geven gratis advies, ook als je niets bij ons komt kopen.
  • Je kunt producten – zoals vaporizers – testen in onze smartshop.
  • Bij smartshop Altered State kun je tevens terecht voor het delen van je ervaringen onder het genot van een bakje thee. Wij zijn naast een winkel dus ook een psychedelische ontmoetingsplek 😉

Aldus eigenaar Michel Brussé over zijn winkel en nu ook webshop.

nor

Kijken, snuffelen en kopen nu ook online

Maar niet iedereen woont in Leiden of omstreken, godzijdank. Voor alle liefhebbers van een eersteklas en bijzonder gevarieerd geestverruimend assortiment is er dus internet. Altijd weer dat internet…

Maar als je vanaf 4/20 – zaterdag 20 april ofwel mañanaonline wietzaadjes koopt bij Altered State krijg je wel mooi het tweede doosje voor de helft van het geld. Kom op dus, uit je reet!

(advertentie)