(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je anno 2019 nog steeds denkt dat autoflower buitenwiet onder doet voor andere buitenwiet, check dan de AutoUltimate toppen van Freedam Supreme Genetics maar. Harder dan de spruiten van Dirk van den Broek, glinsteren ze als discoballen van de trichomen. Maar ja, AutoUltimate is ook niet voor niets, een van de best verkopende autofems van Dutch Passion. 

The Ultimate is al jaren de beste opbrenger van Dutch Passion, en AutoUltimate zet die traditie met veel plezier voort. Zeker in het Nederlandse klimaat, waar je door het weer bijna verplicht bent om autoflowers te kweken, is een autoflower die zo goed opbrengt een verademing. En zoals je aan de toppen van het Friese kwekerscollectief Freedam Supreme Genetics kunt zien, zit het met de kwaliteit ook erg goed.

AutoUltimate

AutoUltimate is een échte commerciële wietsoort waarmee buitenkwekers de oogsten draaien waar ze altijd op hopen. Maar goed, met dat doel is de kruising tussen AutoMazar en The Ultimate dan ook op voorhand gemaakt. Ze doorloopt een kort maar explosief leven van zo’n 10 tot 11 weken, en produceert met een beetje hulp van de zon, dikke plakkerige toppen die geen coffeeshop zou afslaan.

Qua formaat is AutoUltimate ondanks haar grote opbrengst een echte autoflower. Ze wordt dus ook geen monsterlijk grote plant maar blijft met ongeveer één meter hoogte, een mooie discrete wietplant voor tuin en balkon. De toppen worden daarentegen wel monsterlijk groot, en hebben een fijne zoete smaak die iedereen eigenlijk wel weet te plezieren.

Het effect van AutoUltimate is wellicht niet wat je van een commerciële zou verwachten. In plaats van een zwaar verdovend indica-effect maakt de wiet namelijk energiek en sociaal. Uiteraard wel met een ontspannen wietrandje zoals je zult begrijpen.

AutoUltimate van Freedam

De uitstekende opbrengsten en de aangename zoete smaak zijn de hoofdredenen waarom ook het Friese kwekerscollectief Freedam Supreme Genetics voor deze autoflower koos. In 2018 kweekten zij de wietsoort onder de Friese zon, in hun jaarlijkse outdoorproject. Verdeeld over zoveel mogelijk tuinen met vijf wietplanten per tuin. De wiet is volledig organisch en gegarandeerd vrij van pesticiden of andere chemische stoffen. Mocht je AutoUltimate dus eerst eens willen proeven voor je hem gaat kweken, vraag er dan naar in de betere coffeeshop.

  • Soort: automatisch bloeiende sativa/indica hybride
  • Genotype: The Ultimate, AutoMazar
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 70 dagen
  • Opbrengst: XXL
  • Smaak: zoet, kruidig
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)