(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Al vijf weken na het ontkiemen van deze Medical Kush Automatic zaden van eigen bodem, zul je de eerste bloeiharen zien. Dit geeft de autoflower nét twee weken langer de tijd om te groeien, waardoor de planten wat groter worden dan de gemiddelde autoflower, en de oogst zeker niet zal tegenvallen. 

Medical Kush Automatic is een gedroomde wietsoort voor patiënten die zelf in hun eigen medicijn willen voorzien. De strain is gemakkelijk in het klimaat van de lage landen buiten te kweken, en levert met vijf planten een behoorlijke wintervoorraad op. Zaaien doe je in mei en oogsten 10 weken later in augustus. De planten gaan vanzelf in bloei, en de natuur doet bij wijze van spreken de rest.

Gebalanceerd effect

Op medicinaal gebied is Medical Kush Automatic een goede wietsoort om wietolie te maken voor diverse doeleinden. Met voornamelijk indica genen, zorgt die olie (of gewoon een smakelijke joint natuurlijk) voor een prettige maar niet té overweldigende body stone. Ze is een uitstekend slaapmiddel, en laat je dromen als Doornroosje want op mentaal niveau stimuleert Medical Kush Automatic de geest.

Skunky Kush

Door Medical Kush met Dutch Automatic te kruisen, creëerde Spliff Seeds deze gemakkelijke autoflower. De smaak is sterk en kush-achtig maar doet ook aan een goede oude Skunk denken. Toppen zijn lang gerekt en produceren in de achtste week na het zaaien de trichomen waarmee ze rijkelijk bedeeld zijn.

Deze medicinale autoflower is zeer geschikt om buiten te kweken, in de eerste plaats natuurlijk vanwege haar zelfbloeiende karakter. Maar ook is ze goed bestand tegen schimmels en toprot. Dus zélfs als de zomer dit jaar helemaal in het water valt, kun je op een fijne beloning van 40 tot 60 gram wiet per plant rekenen.

  • Wietsoort: automatisch bloeiende hybride, 80% indica
  • Genotype: Medical Kush, Dutch Automatic
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 weken (van zaad tot oogst)
  • Geur/smaak: skunk-achtig, Kush
  • Effect: mooie balans tussen body stone en mentale high
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertentie)