(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Auto Blackberry Kush is in alle opzichten een juweeltje voor je tuin. Om te beginnen is ze lekker snel klaar waardoor de toppen van lange zonnige zomerdagen te genieten. Deze wietsoort kent twee fenotypen zodat je met Auto Blackberry Kush op zowel zoet fruitige paarse wiet, als volvette Kush mag rekenen.

Autoflowers zijn de bom voor buiten kwekende bewoners van de lage landen. Dat komt natuurlijk voornamelijk door het autoflower gen, dat ervoor zorgt dat ze lekker snel groeien en bloeien. In het geval van Auto Blackberry Kush praten we dan over een cyclus van slechts 10 weken, vanaf het ontkiemen van de wietzaadjes tot de oogst. Planten doe je in mei en oogsten kan dan al in augustus.

Maar ook binnen is Auto Blackberry Kush een feest om te kweken. Daar kun je de planten namelijk laten bloeien in ellenlange zonovergoten dagen van 18 uur! Stel je eens voor wat dat voor de toppen in je kweekruimte doet.

Auto Blackberry Kush komt voort uit een klassieke Blueberry en een mooie donkere Kush, en is daarmee een echte indica. Ze kent twee verschillende fenotypen, waarvan de een meer op de Blueberry, en de ander meer op de Kush lijkt. Het Blueberry fenotype smaakt wat zoeter en fruitiger, terwijl het andere fenotype met haar penetrante geur en haar sterke aardse smaak meer een Kush-soort is. Beide fenotypen groeien uitbundig en krijgen ferme hoofdtoppen, omringd met bijna net zulke dikke toppen aan de zijtakken.

Planten van deze autoflower zijn redelijk discreet en worden gemiddeld niet hoger dan een meter. Door de vele zijscheuten kunnen ze uitgroeien tot volle bossige struiken, en voor autoflowers heel goede oogsten afleveren. En over die oogst gesproken; het effect is des indica’s. Reken dus op een heerlijke lome ontspanning en grote pijnstillende werking. Tel daar tenslotte het mooie paarse kleurtje bij op en je hebt een prachtplant die op alle fronten goed scoort.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Ouders: Blueberry x Kush
  • Geschikt voor: binnen en buiten
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Oogst: hoog
  • Hoogte: 0,75 tot 1 meter
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)