(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dr. Krippling is een verenigde groep cannabis veredelaars die over heel Europa verspreid zijn. Samen hebben ze een grote schat aan cannabis genetica, en produceren ze prachtige strains. Bijvoorbeeld The Incredible Bulk Autoflowering, een automatisch bloeiende wietsoort die razendsnel enorme proporties aanneemt. Net als de Hulk zeg maar…

The Incredible Bulk Autoflower is – afgezien van de treffende naam – een autoflower die verwent met dikke opbrengsten. Zoals je mag verwachten is ze inderdaad de automatisch bloeiende variant van de succesvolle fotoperiode wietsoort met dezelfde naam. En als je dacht dat die soort al goed was, wacht dan maar tot je ziet hoe snel deze autoflower opzwelt.

Monsterplant

Meer dan tien weken heeft The Incredible Bulk Autoflowering niet nodig om van zaadje uit te groeien tot de felgroene monsterplant waar ze haar naam aan te danken heeft. Met deze autoflower kunnen patiënten en gemakzuchtige buitenkwekers gemakkelijk een flinke voorraad wiet aanleggen. Binnen kun je een opbrengst tot maximaal 650 gram per vierkante meter verwachten en buiten kun je rekenen op zo’n 100 gram per plant gemiddeld.

Voor de kweker zal The Incredible Bulk niet veel stress opleveren want ze is een gemoedelijke wietplant die niet veel aandacht vraagt maar wel veel voldoening brengt. En dan natuurlijk met name omdat de bloeifase lekker vroeg begint en in een rap tempo doorzet. Voor je het weet is het tijd om te oogsten! Ondanks haar gulle opbrengst, worden The Incredible Bulk Autoflower planten niet veel hoger dan een meter. En dat is wel zo discreet.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: The Incredible Bulk, onbekende ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • THC: hoog, 15 tot 20 procent
  • Zadenbank: Dr. Krippling
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)