(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In de Boerejongens coffeeshops staan op het moment een viertal unieke en ambachtelijk gekweekte wietsoorten op het menu, van een kwaliteit die je niet dikwijls tegenkomt. Eén van deze smakelijke strains is Kosher Choco Kush, een hybride op basis van White Choco en Kosher Kush om je vingers bij af te likken.

Kosher Choco Kush is een 50/50% indica/sativa hybride om te overwegen in je kweekruimte. Zeker als je van potente wiettoppen houdt die zo hard zijn dat je er bij wijze van spreken iemand mee kunt doodgooien. Mocht je de wietsoort van Amsterdam Genetics eerst willen proeven, doe dan wat wij deden en rij even langs een van de Boerejongens coffeeshops in Amsterdam.

Ambachtelijk gekweekt

Ja, want of je nou een ervaren of een beginnende kweker bent, in de Boerejongens coffeeshops kun je de maximaal haalbare kwaliteit van deze wietsoort zelf ervaren. De toppen zijn ontzettend hard maar zijdezacht voor je keel wanneer je ze rookt. De toppen van Boerejongens zijn met liefde en passie op ambachtelijke wijze gekweekt door een kweker die het belang van goed curen duidelijk begrijpt. Kosher Choco Kush is lekker zoet met natuurlijke aroma’s van vers gezaagd naaldbomenhout en cacao.

Proef ambachtelijk gekweekte Kosher Choco Kush voor je hem kweekt in een van de Boerejongens coffeeshops.

Zoals je ziet heeft Kosher Choco Kush het vermogen om keiharde toppen te produceren. Het is een van de weinige wietsoorten die in het echt, nog harder zijn dan op de foto van het zadenbedrijf. De zoete geuren die vrijkomen bij het vermalen, doen je huis naar wiet stinken en vertalen goed door in de smaak bij het roken.

White Choco x Kosher Kush

Kosher Choco Kush van de Boerejongens legt de lat voor je eigen kweek misschien erg hoog, maar de hybride laat zich gelukkig erg gemakkelijk kweken. Hybride groeikracht zorgt ervoor dat de wietzaden snel uitgroeien tot volwassen wietplanten. Voor je het weet zit de groeifase erop en kun je van een spectaculaire bloeifase genieten. Hierdoor kun je al snel een week eerder naar het bekende 12/12 lichtschema omschakelen, om aan de 8 tot 9 weken durende bloeifase te beginnen.

De hybride groeikracht zorgt daarnaast voor een flinke oogst. Kosher Choco Kush planten worden binnen en  afhankelijk van de omstandigheden tot anderhalve meter hoog en brengen tot 550 gram wiet per vierkante meter op. Buiten kunnen Kosher Choco Kush planten helemaal groot worden; in een mooie zomer zijn planten van 2,5 meter hoog met een opbrengst van 500 gram mogelijk.

  • Soort: hybride (50% indica, 50% sativa)
  • Genotype: White Choco, Kosher Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: aards, zoet, naaldbomen, cacao
  • Effect: langdurig, lichamelijk, stoned
  • Cannabinoïden (+/-): 21%THC, 0.4%CBD, 0.05%CBN, 0.07%THCV, 1.3%CBG
  • Zadenbedrijf: AmsterdamGenetics.com
(advertenties)