(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Medical Kush is als medicijn uitermate geschikt als pijnbestrijder door het potentieel hoge THC percentage van de toppen. De soort is indica dominant en zeer stabiel en is uiteraard ook zeer geschikt voor recreatief gebruik.

Deze 70% indica plant is het gestabiliseerde product van Chitrali en Skunk 1 van Spliff Seeds. Originele Chitral zaden werden uit Pakistan ingevlogen en gekruist met een van Spliffs Skunk planten. Selectie en een uitgebreid terugkruisprogramma hebben de Medical Kush gemaakt tot deze Bud Babe. Een stabiele soort die compacte toppen produceert, erg stressbestendig is en een zoet kush aroma met een lichte citrusgeur heeft.

Medical Kush groeit als een echte indica en is daarbij ook mooi donkergroen met lange ovale bladeren. Ze is een geliefde medicinale wiet onder patiënten die last hebben van pijn. Klachten als gewrichts-, rug of menstruatiepijn verdwijnen om plaats te maken voor een gebalanceerde heldere high van Medical Kush waar mee je nog prima kunt functioneren. Het aroma is een zoete combinatie tussen kush en citrusvruchten.

Afbloeien duurt 8 tot 9 weken waarbij de planten een lengte van ongeveer 1 meter 20 bereiken. De Pakistaanse Chitral werd oorspronkelijk vooral gebruikt om met de hand gewreven hasj mee te maken en zit dus ook vol met hars! Wanneer je de opbrengst wil verhogen kun je haar gemakkelijk scroggen want Medical Kush kan wat dat betreft een hoop hebben en is stressbestendiger dan de meeste mensen.

 

  • Soort: indica (70%) dominante hybride
  • Genotype: Chitral x Skunk
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: zoet, kush, citrus
  • Effect: pijnstillende heldere high met een lichte bodystone
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)