(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wietsoorten als Diesel, Skunk, Cheese zijn populair omdat ze ontzettend penetrant ruiken. Aan deze sterke smaak en een hoog THC-gehalte hebben zulke strains hun geuzennaam natuurlijk ook te danken. Blue Cheese is ook zo’n vette ‘stinkende’ wietsoort met een hoog THC percentage, en een kruising tussen UK Cheese en Blueberry.

Blue Cheese is een krachtige hybride met een volvette smaak en gulle oogsten. De kruising tussen een UK Cheese en een heerlijke Blueberry wietsoort is niet alleen geschikt voor binnen maar is ook goed buiten te kweken. Ze laat krachtige groei zien, bloeit zo’n 8 tot 9 weken en is een taaie plant die ontberingen goed doorstaat.

Hoewel de hybride Blue Cheese heet, hoef je niet bang te zijn voor de smaak van een Franse schimmelkaas. Blue Cheese heeft gewoon een uitermate penetrante wietgeur en staat bol van de terpenen (smaakstoffen). De geur die je ruikt doet wellicht denken aan kaas maar is zoetzuur en doet denken aan blauw fruit en bosbessen. De lichte paarse gloed in de buds versterken de smaakbeleving en is ontzettend bevredigend om in je voorraadpotten te zien.

Na een gedegen cure-periode wordt de indringende geur van deze wietsoort iets subtieler en komt de heerlijkste smaak naar boven. Het effect is dankzij het hoge THC-percentage behoorlijk stoned. Reken op een lichamelijk verdovend en ontspannen effect en een nachtrust waar je ‘u’ tegen zegt. Perfect tegen pijn en andere (maandelijkse) lichamelijke ongemakken.

Je merkt het, Blue Cheese bevredigt eigenlijk alle zintuigen. Zowel de planten als de toppen zijn een lust voor het oog, de geur is parfum voor je reukorgaan en je smaakpapillen vieren een feestje wanneer je Blue Cheese rookt of dampt. Geluid maakt ze nog nét niet maar muziek klinkt wel een stuk lekkerder na een dikke Blue Cheese joint!

  • Soort: indica dominante hybride (80/20%)
  • Genotype: UK Cheese, Blueberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak/geur: bosbessen, Cheese, penetrante geur
  • Effect: hoog in THC, potent, lichamelijk ontspannen
  • Zadenbedrijf: SeedsGenetics.nl
(advertentie)