(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een korte maar krachtige update van Gobru deze week. Belangrijkste wapenfeit van de laatste zeven dagen is wel dat er niet langer van ‘peuters’ kan worden gesproken maar van ‘dames’ als de kweker het over zijn planten heeft.

Pics or it didn’t happen…

Nu half het land plat ligt vanwege vakantie, hou ik mijn update over de Tangilope en The OG#18 ook kort, het zijn tenslotte toch vaak de foto’s die de boekdelen spreken…

og

Alle foto’s zijn van zondagmiddag. De peuters zijn in 1 een week tijd getransformeerd naar kleine dames, het is echt hard gegaan deze week en ik denk dat ze het goed naar hun zin hebben.

Waterbehoefte

ogg

De dames krijgen om de dag water naar behoefte. 1 keer enkel water, de andere andere keer wat Vitalize. En vanaf zondag zijn ze week 3 ingegaan, dus ben ik gisteren begonnen ze ook wat C4 bij de Vitalize mee te geven.

De stammen zijn behoorlijk dik geworden, dus de proseed met fertex hebben zo te zien toch goed hun werk gedaan.

Tangilope onder de douche

tangilope

De Tangilope waar de cocos bij de Ultimate soil is gemengd zijn een stukje groter dan The OG, maar ik denk dat dat snel gaat bijtrekken. He was vorige ronde precies hetzelfde, toen was de Sour Tangie ook wat sneller met groeien. Hier nog wat mooie douchefoto’s van de dames!

tglp2

Tot volgende week!

tgl3

 

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)