(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Gobru werkt hard aan een mooie oogst onder de 1000-Watt lamp en naar eigen zeggen gaat het voorspoedig met de Tangilope en OG #18 dames onder zijn hoede. In zijn wekelijkse update lees en zie je of dat een beetje klopt allemaal…

Hallo wiet vrienden en vriendinnetjes,

Hier ben ik weer met een update. De foto’s zijn van afgelopen zaterdagmiddag en alles gaat gelukkig voorspoedig in het Lab.

De dames krijgen om de dag water: 1 keer alleen kraanwater en de andere keer met start en vitalize toevoegingen. Ze krijgen water naar behoefte; linker gedeelte (Tangilope) gebruikt iets meer water en zijn ook wat groter dan de rechterkant ( The OG #18).

IMG_2439

Cocos

In het linker gedeelte heb ik 2 zakken cocos door de ultimate soil gedaan, denk dat dit een sativa zo te zien wel goed doet. In het linker gedeelte staan ook 2 mini dametjes, deze zijn 2 dagen later pas de pot in gegaan ivm met te weinig soil op locatie, deze blijven ondanks maar 2 dagen verschil toch een heel stuk kleiner.

Verder viel mij een aparte dame op tussen de rest. Zij maakt 2 hoofdscheuten aan en in het midden zit een stengel met 4 blaadjes waarvan 1 blad 2 nerven heeft… ben benieuwd hoe deze dame zich verder gaat ontwikkelen.

re

 

Dan nog wat kerncijfertjes uit het hok:

Temperatuur overdag tussen de 28 en 29.5 graden
Nacht-temperatuur rond de 23 à 24 graden
Luchtvochtigheid rond de 40%

Gobru

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)