(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Gobru, een nieuwe kweker op RollingStoned. Hij pakt de zaken deze week serieus aan en zet zijn zaailingen in een wel heel krachtig 1000 Watt zonnetje van Gavita. Kweekverslag coming up.

Hallo cannabisliefhebbers, daar ben ik weer. Ik hoop dat jullie vorige week genoten hebben van mijn debuut op RollingStoned. Voor degenen die het gemist hebben; ik ben een gepassioneerde hobbykweker maar probeer mijn hobby wel zo professioneel mogelijk aan te pakken. Ik kweek wiet namelijk als medicijn voor mezelf en andere patiënten en ik vind dat het dan wel goed moet zijn. Vandaar dat ik de zaailingen dit afgelopen weekend naar hun uiteindelijke 11-literpotten heb verhuisd en onder een krachtige 1000 Watt Gavita Pro heb gezet.

Na 10 dagen in de Root Runner pluggen hadden de dames prachtige witte wortelstelsels

Eigenlijk was ik al eerder van plan om de Tangilope en The OG #18 zaailingen naar de bloeiruimte te verhuizen, maar de hitte gooide roet in het spreekwoordelijke eten. Het was van de week op een gegeven moment dik 32 graden buiten, iets te heet om daar nog eens 1000 Watt aan warmte bovenop te knallen. Daarom heb ik even gewacht, de t-neon waar de zaailingen aan het begin van de week nog onder stonden geeft niet zoveel warmte af als de Gavita en aangezien ze meteen de voedingsrijke Ultimate Soil in zouden gaan, kon het ook geen kwaad als ze een paar dagen langer stonden.

IMG_2348

Mooie stevige zaailingen met een gezond kleurtje

Gelukkig konden de zaailingen nog wel een paar dagen in de Root Runner pluggen blijven wachten. Ik heb de zaailingen met Proseed besproeid zoals ik vorige week heb uitgelegd. Het middel zorgt onder meer voor extra korte stevige en dikkere stammen, maar toch zijn mijn zaailingen er niet zo superdik en kort door geworden als ik bij anderen heb gezien, wellicht heb ik er iets te weinig van gebruikt. Op zich is dat helemaal geen probleem en heb ik de zaailingen gewoon wat dieper in de Ultimate Soil ingegraven bij het verpotten.

IMG_2392

Direct na het verpotten ogen de plantjes ineens weer een stuk kleiner in die grote potten

Uiteindelijk hebben de zaailingen in totaal 10 dagen in de pluggen gestaan voor ik ze verpotte. Bij de geboorte heb ik ze een behandeling met Proseed gegeven, bij hun eerste drinkbeurt daarna kregen ze Fertex en later hebben ze nog eens wat Start van Mills gekregen. Tussendoor hebben ze verder alleen gewoon kraanwater gedronken. Inmiddels waren de planten in het kleuterstadium beland toen ik ze naar de bloeiruimte verhuisde. Ik laat ze daar nog een stukje groeien voordat ik de klok op 12 uur zet om de bloeifase op te starten. En daarmee begint dan als het goed is de leukste periode uit het leven van deze jongedames.

Gobru

(advertenties)