(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Tijd voor ons tweewekelijks bezoek aan het Cannabis Strain Testing #420 project. We zijn heel benieuwd hoe het er voor staat met de 18! verschillende wietsoorten aldaar. De dames staan inmiddels goed in bloei onder de revolutionaire Spectrum King ledlampen, dus maak je op voor een explosie van heerlijke wiettoppen!

Chronic - The BulldogHallo RollingStonerds! Welkom bij mijn tweewekelijkse Cannabis Strain Testing #420 Project uurtje. Ik denk dat ik weer heel wat mooie #budporn voor jullie in petto heb deze week. We gaan snel kijken hoe de dames in de tent het doen met de zwoele vakantietemperaturen onder het LED-zonnentje, maar eerst een klein beetje uitleg over de voorbije twee weken hier.

Bloeidag #32

In ons laatste verslag hier op RollingStoned, konden jullie zien dat we net in de overgang zaten van voorbloei en de effectieve bloeiperiode, waarin de topjes op de planten zichtbaar worden. We hadden toen al zeer gezonde planten staan en dat is gelukkig onveranderd gebleven. De dames staan allemaal prachtig in de bloei inmiddels op hun 32ste bloeidag. We hebben wel een beetje moeten rangschikken in onze tent toen we onze #spectrumking 400+ LED’s lieten zakken (tot 35-45cm boven de planten). Maar er is niets dat niet valt op te lossen. Bij enkele dames hebben we daarom hun takken geknakt (ook wel supercroppen) om een egaler bladerdek te creëren.

Mills en microbes

Wat voeding betreft richten we ons volledig op het groei- en bloeischema van Mills Nutrients, de A+B werd bijna verdubbeld en de C4 is ook opgedreven. Binnen een week starten we met de PK-booster voor de laatste drie weken bij de ‘8-weken-strains’. De ’10-weken-strains’ zullen nog een week of twee moeten wachten voor ze ook aan de PK-booster mogen…

Classic Cheese - Suzy Seeds

Chem OG - Stupot Genetics

Nog steeds worden er bij iedere waterbeurt Mammoth Microbes aan de emmer toegevoegd. Mammoth Microbes zijn goede en nuttige bacteriën die ervoor zorgen dat de plant meer licht kan opnemen, dus een effectievere fotosynthese. Je krijgt er sterkere takken van, een heel goed ontwikkeld wortelgestel en het draagt bij aan het resultaat zoals jullie zelf kunnen zien.

Potpraat

De Root Pouches die we gebruiken (een soort Smart Pots) zijn duidelijk te klein geworden, er vallen heel wat paarse steeltjes te bespeuren en dat is te wijten aan onze potten die overvol zitten met wortels. Helaas is het nu wat laat geworden om te verpotten. Maar we nemen dit natuurlijk mee naar een volgende ronde waarin we toch voor een iets grotere maat pot zullen kiezen voor de dames.

K.O Kush - Growers Choice

High Sour Diesel - High Seeds

Over het medium, te weten Cocos & Cork van DNA en Mills kunnen we alleen maar positief zijn. Topspul is het! Het kweken op kokos is natuurlijk heel anders kweken dan de teelt op aarde, maar ik heb er nog geen dag spijt van gehad en de dames ook niet.

Buiten beschouwing

Zoals jullie weten staan er ook nog enkele strains onder HPS te bloeien, dit zijn de dames die uit de tent zijn gehaald wegens plaatsgebrek en laten we in dit verslag maar even buiten beschouwing.

Cali Cookie - BSB Genetics

Chem OG - Stupot Genetics

Onze drie stekken die we zelf maakten, de twee Super Silver Haze stekken die ik kon bemachtigen, de OG Kush van Zamnesia, de Girl Scout Cookie van Dutchseedsbank en de overige Criticals van Royal Queen Seeds staan inmiddels ook 14 dagen in bloei. Helaas zou het verslag iets te groot uitvallen dus deze houden jullie ook nog te goed van ons. Ook onze laatste reeks ‘autoflowers’ zullen we in een ander verslag aan bod zullen laten komen, te weten: Zamnesia: Jack Herer – Low Ryder 2 – Diesel, Growers Choice: AK74, Sensi Seeds: Skunk #1 en Monster Mass: Critical Mass Collective.

Amnesia HAze AF - ZamnesiaBuitenpret

Als afsluiter nog een kijkje buiten. Onze Amnesia Haze dame van Zamnesia zit in haar laatste twee weken en heeft al heel mooie topjes. Het weer zit ons niet echt mee, maar we proberen haar zoveel mogelijk van de zon te laten genieten en haar niet in de regen te laten staan zodat we geen toprot oplopen.

Heel mooie vooruitzichten al zeg ik het zelf, ik hoop jullie binnen twee weken hier terug te zien voor het volgende verslag! In tussentijd; vergeet niet te genieten van het zonnetje, het jaarlijkse verlof of jouw geplande vakantie, en hou ze groen!

Pothead

Met dank aan RollingStoned, de deelnemende zaadbanken, Grow Your Own, ExHale CO² en SpectrumKingLed. ❤ One Love!
(advertentie)