(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In heel Europa – op de iets achterlopende Lage Landen na helaas – worden tegenwoordig cannabisbeurzen gehouden. Een van de leukste, al is het maar omdat ie in de geweldige Duitse hoofdstad Berlijn plaatsvindt, is Mary Jane. Natuurlijk was de enige echte Uncle Kush van The High Cloud er ook bij vorig weekend!

Kiefen und dabben in Berlin

WAS GIBT?! The High Cloud reist af naar Berlijn voor Mary Jane 2022. Eén van de grootste cannabisbeurzen in Europa. De langverwachte zomereditie is gezelliger dan ooit nadat het twee jaar lang niet georganiseerd is geweest. Het aandeel Nederlandse stands op de expo is zoals overal in Europa ook bepaald niet gering.

Uncle Kush gaat op de beurs op zoek naar vrienden en innovatieve producten, geeft APESTONED Gorilla bags weg en laat bezoekers jonkos draaien in ZALIG vloeitjes met de beste CBD flower uit Europa van Simply Green Labs. Natuurlijk wordt er ook genoeg gesmoked en gedabbed en zet ‘THC’ de boel professioneel op stelten in Duitsland.

De reportage van 25 minuten staat op YouTube uiteraard achter een leeftijdsbegrenzing, dus klik eerst op onderstaand videofragment en dan bij die schijnheilige modderfokkers op hun platform verder:

The High Cloud podcasts

Uiteraard kun je op het YouTube-kanaal van The High Cloud ook eerdere afleveringen van de fameuze THC-podcast terugkijken, onder andere een aflevering bij ons op het kantoor met de beide Founding Fathers van CNNBS en Mediwietsite. Mocht je je vervelen of zo 😉

Over twee weken volgt er weer een nieuwe episode van de podcast met Mahmoud van zadenbank Dutch Passion!

(advertentie)