(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sinds jaar en dag pronkt Super Skunk op menukaarten van Nederlandse coffeeshops. Omdat het gewoon heerlijke no-nonsense wiet is. En nu is Super Skunk dus ook als automatisch bloeiende plant beschikbaar. Als autoflower kun je Super Skunk buiten nóg vetter laten worden, want van zonlicht kan deze wietsoort geen genoeg krijgen!

Automatisch een klassieker

Skunk is zo’n enorme klassieker, je kunt je bijna geen coffeeshop zonder voorstellen! Er zijn ontzettend veel moderne wietsoorten met Skunk gekruist, en er moet haast wel een een beetje Skunk in iedere moderne hybride zitten. Maar ook als volbloed is Skunk over de jaren geëvolueerd. De derde lichting Skunk is Super Skunk Automatic, een soort die werkelijk geen genoeg van de dag krijgt. Je kunt haar tot het uiterste drijven en vetmesten met superlange dagen van 20 uur. Haar toppen zullen hierdoor vetter en voller worden dan ooit.

Super Skunk Autoflower is gemaakt op basis van een speciaal hiervoor geselecteerde Afghaanse hasjplant, die ook de oorspronkelijke ouder was van de originele Skunk genetica. Deze wietsoort werd in een secuur kweekprogramma gekruist met een betrouwbare ruderalis tot de stabiele automatisch bloeiende Super Skunk Automatic.

Kweekgemak

Beginnende wietkwekers kunnen met Super Skunk Automatic goed uit de voeten. Buiten laat zij zich in de zomer heel gemakkelijk kweken en kun je haar midden in de zomer al oogsten. Binnen groeit ze in zo’n 12 weken van zaad tot oogst. Geen gedoe met lichtschema’s dus. Sterker nog; deze skunkvariant kun je laten genieten van dagen van 18 tot 20 uur waardoor ze pas echt super skunktoppen zal aanmaken. De bloeiperiode duurt gemiddeld tussen de 7 en 9 weken. En nu hup, lekker naar buiten met Super Skunk Automatic!

  • Soort: indica dominante (80%) autoflower
  • Genotype: Skunk#1, Afghaanse hasjplant
  • Effect: zware lichamelijke buzz, ontspannen, stress verlagend
  • Smaak: zoet, aards, dennen
  • Bloeitijd: 60 – 65 dagen
  • Geschikt voor: buiten en binnen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)