(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Tip: kweek dit jaar eens een voorraad lekkere paarse stinkwiet in je tuin. Met de wietsoort Bloody Skunk Auto ligt dat in ieder geval binnen de mogelijkheden. Deze stinkende en automatisch bloeiende Skunk-hybride is makkelijk te kweken, bloeit snel en kort en WORDT ALTIJD PAARS!

Bloody Skunk Auto heeft geen koude temperaturen nodig om paars te kleuren. Dat is prettig want zoals het een autoflower betaamt, is deze bloedrode wietsoort van Sweet Seeds al midden in de zomer klaar voor de oogst. En zo ben jij dus verzekerd van een mooie paarse voorraad buitenwiet onder de zon.

100% autoflower

Bloody Skunk Auto is een volbloed autoflower. Om haar te maken kruisten de specialisten van Sweet Seeds hun eigen Sweet Skunk Auto met een speciaal geselecteerd fenotype van Red Poison. Die laatste is natuurlijk ook verantwoordelijk geweest voor de prachtige paarse kleur van Bloody Skunk Auto.

De gefeminiseerde Bloody Skunk Auto heeft ongeveer zeven weken nodig om haar toppen te produceren. Vooraf daaraan gaat een groeiperiode van een week of vier, zodat je de planten ongeveer 11 weken na het zaaien kunt oogsten. Dan alleen nog even laten drogen en genieten van lekkere paarse stinkwiet!

Stinkwiet!

Je zult begrijpen dat stinkwiet positief bedoeld is; wij houden namelijk wel van stinkwiet. En met ons zo’n beetje iedere cannabisliefhebber, anders was Skunk ook geen wereldwijd fenomeen geworden.

Bloody Skunk Auto ruikt dus sterk maar heeft een zachte zoete skunksmaak die erg plezierig is. Op 420Magazine.com beschrijft iemand de smaak als zijn meest zachte rookervaring ever, met een subtiele kriebel in de keel om je te laten weten dat je wiet rookt.

De planten hebben de structuur van een klassieke Skunk. Symmetrisch gevormd als een kleine kerstboom van ongeveer 85 centimeter hoog. Ze maakt veel zijtakken en één bloody grote hoofdtop die bovenaan de boom schittert als een piek. Toppen zijn mooi compact en laten zich in de bloeiperiode bedekken met een gulle laag trichomen.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Red Poison, Sweet Skunk Auto
  • Bloeifase: 6 tot 7 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Geur/Smaak: zoet, zacht, Skunk
  • Zadenbedrijf: Sweet Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
(advertentie)