(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Laten we beginnen met een raadseltje: wie zijn in ons wereldje echt geen vrienden van elkaar? Juist: een hennepdrogerij en de politie. Maar ook juist: een hennepdrogerij en water. Over naar Rotterdam, waar de hele zooi dinsdag bij elkaar kwam en flink clashte…

Politie aan de deur

Mensen gunnen elkaar tegenwoordig blijkbaar helemaal niets meer, want opnieuw is het zo’n verraderlijke tip waardoor er een roemloos einde komt aan zoveel moois… In dit geval moeten we voor de bloederige details van de plantenmoord in kwestie naar Rotterdam, en wel naar de Albert Camusplaats afgelopen dinsdag.

Aldaar rammelt dus de politie aan de deur van een hardwerkende cannabis detaillist, nog eens extra aangemoedigd (behalve door die tip dus) door de plaatselijke energieboer die gerotzooi met de meter heeft geconstateerd en dat soort akkefietjes zoals we allen weten bepaald niet zomaar eventjes weglacht.

Sprintje naar de plee

Soit. De moederneukende politie voor de deur van je wiethok dus. Wat te doen, wat te doen? Nou, in het geval van deze 24-jarige Rotterdammer keihard naar de wc rennen!

De wiet van de Rotterdammer (voor de onvrijwillige duik in de wc-pot)

Maar niet zozeer om uit angst te kotsen, of van de zenuwen een plasje los te laten… Nee, ons slachtoffer van dienst probeert uit alle macht zijn wietvoorraad door de plee te spoelen, met als achterliggend idee wellicht om zich op deze wijze van bewijsmateriaal te ontdoen, het zal de eerste niet zijn die het verzint. Kijk maar eens naar deze wanhopige Britten of anders naar deze paniekerende wiettelers uit Leiden.

Kortom, een niet bepaald met een 100% succesgarantie door het leven gaande praktijk, dat wiet door de wc spoelen – liefst nog in een noodtempo ook.

Hennepdrogerij met 20 kilo erin

Ook niet in Rotterdam deze dinsdag. Toen de flikken dreigden de deur te vernielen om binnen te komen ‘koos de man eieren voor zijn geld’, zo meldt de politie ons via Facebook. Nou is het bepaald niet de tijd om grapjes over eieren te maken vinden wij, laat staan als die ten koste van wiet moeten gaan. Maar goed: watskeburt?

De jongeman bleek er thuis in 010 toch wel een aardige hennepdrogerij op na te houden. En bij nader inzien was de aanwezige twintig kilo wiet misschien ook ietsepietsje te veel om op goed geluk door de plee te jassen, vandaar dat deze luidruchtig protesteerde door verstopt te gaan zitten lopen doen:

Van zijn eigenaar heeft het toilet voorlopig echter weinig meer te vrezen, want die is gearresteerd…

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)