(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het ergste soort mensen zijn mensen die eerst heel uitbundig aan jouw kant staan, maar dan ineens heel hypocriet van kamp switchen. Bijvoorbeeld omdat ze ineens beroemd/rijk/succesvol(er) zijn. Neem Ronell Plasschaert, beter bekend onder zijn artiestennaam Ronnie Flex. Nou, flexibel over wiet is de rapper niet meer, integendeel…

Vluchten kan helaas niet meer

Dat meneertje Plasschaert (28) al een tijdje niet meer in het kamp van de verstandige cannabis consumenten zit, is zo helder als een knal van Rico V. tegen je harses. Neem immers eens die jank-documentaire van hem die we vorig jaar als een dikke zetpil zonder vaseline gepresenteerd kregen: ‘De vlucht van Ronnie Flex‘.

In deze film zien we een succesvolle artiest – dat zullen we niet ontkennen – die een jaar lang (2019) gevolgd wordt. Dan blijkt succes niet zaligmakend, want (en we citeren de makers even): ‘Hij worstelde met het vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem’.

En inderdaad, dat ‘drugsprobleem’ van de rapper is wiet.

Ronnie Flex, hier in 2017 toen ie nog wel verstandig was en wist wat cannabis… [foto: DWDD – DWDD, CC]

Ronnie praat goed poep over wiet

Lekker makkelijk van Ronnie om cannabis de schuld te geven, zeker als je weet dat uit wetenschappelijke onderzoeken juist blijkt dat mensen makkelijker van hun slechte verslavingen afkomen dankzij WIET. En dan hebben we het over coke, roken, drank, opiaten (medicijnen) et cetera. Ook depressies, angst en stress zijn bijzonder goed te verhelpen met cannabis, wat eveneens al vaker door onderzoekers is vastgesteld.

[Als je ons niet gelooft tik dan maar een van bovenstaande aandoeningen in met de zoekfunctie op CNNBS, maar met onderstaande links kom je al goed op gang:]

Kortom, Ronnie kletst een eind uit zijn korte kippennek hier. Het enige ‘drugsprobleem’ van Ronnie Flex heet Ronnie Flex.

En dat mag hij natuurlijk zelf weten, domme mensen hoeven we in een beschaafd land nu eenmaal niet direct een spuitje te geven – dan zouden er nog veel meer  priklocaties moeten worden opgetuigd. Maar het wordt toch een wat ander verhaal als Ronnie klinklare onzin over wiet gaat verkondigen richting zijn miljoenen-aanhang op de sociale media.

Zoals ie dus nu wéér aan het doen is! En wat dan weer natuurlijk door diverse sites wordt opgepikt, voorzien van koppen als ‘RONNIE FLEX WAARSCHUWT JEUGD VOOR ROKEN WIET‘ (Puna.nl)

Ronnie Flex heeft de jeugd op Twitter wat te zeggen over wiet

Kijk anders even naar onderstaande tweets van het mannetje dat zijn eerste bergje poen opschepte met nota bene het nummer ‘Drank & Drugs’. Over hypocrieter dan een vermomde katholieke priester op een bare-seks-gay-orgie gesproken.

Nog een fijne dag Ronnie, slaap lekker onnozel verder en probeer vooral eens niet elke scheet in een tweet om te zetten.  Zeker niet als je zulke pertinente quatsch over cannabis debiteert als:

‘Bewerkte wiet’

‘Wiet haalt geloof en optimisme weg’

Nee, Ronnie, stop jij eens even met alles. En stort al die royalties die je hebt ontvangen voor ‘Drank & Drugs’ dan ook even gelijk terug…

[openingsbeeld: photoschmidt/Shutterstock]
(advertenties)