(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je het experiment niet schuwt maar toch verzekerd wil zijn van een smaakvolle oogst achteraf, kweek dan een van de nieuwe kruisingen van het Research project van Sensi Seeds. Kruisingen die old school wietsoorten combineren met nieuwe Amerikaanse genetica, zoals de cupwinnende Silver Haze en Fire OG.

Silver Haze x Fire OG

Sensi #32 is een kruising tussen de Sensi klassieker Silver Haze en Fire OG, en één van elf gloednieuwe wietsoorten uit het Research project. Dat project lijkt eigenlijk wel een beetje op onze eigen zoektocht naar de beste CNNBS Indica. Naar aanleiding van de bevindingen van ‘gewone’ thuiskwekers zoals jij en ik, worden er van de elf kruisingen namelijk twee gekozen die permanent op de Sensi Seeds menukaart zullen blijven.

Sensi Research gaat helemaal over jou als kweker, en de combinatie van old school cupwinnaars en de meest spannende nieuwe Amerikaanse wietsoorten. Nummer #32 (de twee beste kruisingen krijgen uiteindelijk ook een naam) is dan ook een kruising tussen de klassieke sativa Silver Haze en Fire OG. Bij de veredeling hebben de zadenmakers de sativa eigenschappen van Silver Haze nog meer versterkt, en daar de smaak en de potentie van Fire OG aan toegevoegd.

Sativa diva

Silver Haze x Fire OG is een sativa dominante diva geworden, die weliswaar wat langer dient te bloeien maar ook een enorme oogst kan produceren. Binnenplanten kunnen makkelijk anderhalve meter hoog worden, en buiten wordt Silver Haze x Fire OG zonder moeite twee meter of meer. Buiten heb je helaas wel een wat zonniger klimaat nodig of zul je moeten gaan verduisteren.

Dat Silver Haze x Fire OG zo groot wordt is misschien niet heel praktisch maar als je het aandurft staat daar wel een heel grote oogst tegenover. Dikke lange knuppels van toppen worden het, met zoete haze geuren en de aardse ondertonen van de Kush. SENSI #32 smaakt naar een mix van citrus, kruiden en de typische harsige smaak van Kush.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Silver Haze, Fire OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: lang
  • Smaak: citrus, kruiden, aards, dennen/Kush
  • Zadenbedrijf: Sensi (Research)
(advertenties)